lørdag den 12. september 2009

Sådan...


...nu kan jeg igen tilføje billeder... :o)

Ærligt...så kom jeg helt fra det igen igår ... :o)

Jeg havde nemlig inviteret døtrene til hjemmelavet kyllingesuppe...uden øjestenen, som er på weekend hos far, og uden kæreste fordi han ikke kan lide suppe...så det var kun os tre tøse, næsten som i gamle dage... :o)
Og der blev hygget igennem... :o)
Nå, men tilbage til dyret der er flyttet ind... nemlig denne skønne gule ugle lysestage fra House Doctor...kunne slet ikke stå for den, selv om jeg ikke har noget særligt forhold til ugler :o)


Og så er der flyttet et par nye puder ind i hyggehjørnet...og ja den kvikke læser har nok spottet at jeg har noget med puder...masser af dejlige bløde puder... :o)
Nu vil jeg gå en tur med Trunte-hunden, som jeg fik lov til at have på overnatning...og måske også til imorgen, hvis hun ikke bliver for krævende...nej pjat...ked af det og savner...så skal hun hjem til mor igen...for på fredag skal både hun og Øjestenen nemlig på overnatning her hos mormor, så mor kan feste sammen med de nye studiekammerater på semi... :o)
Until later... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er den bare herlig den ugle, den er da heller ikke til at stå for !

Og puderne de er for fine, jeg har selv noget af stoffet kan jeg se :) så måske er det i dag at den orange lyn skal producere lidt flere pude til sofaen :)

God dag til dig

Losarinas mor sagde ...

Den er faktisk skøn den ugle, både form og farve.
Jeg tror dit hjem er et dejligt sted at være og at gå på opdagesle i, det ser smuk ud :-)