torsdag den 24. september 2009

Kæder

Jeg har været til samtale med Jobkonsulenten og en Socialrådgiver...og deres domæne ligger lige i baghaven til Dr.Ingrids palæ på Amalienborg. Så turen derhen gik igennem slotspladsen, som jo nærmest er Hendes Majestæt Dr. Margrethe's indkørsel...og hun var hjemme, for split-flaget vejrede over hendes palæ... :o)
Adskillige Japanske turister gik omkring og fotograferede... og ligeledes gjorde jeg... :o)
Der holdt et sort militær-køretøj, underligt, i behørig afstand fra hendes gadedør...indeholdende et stk mand, ventende bag rattet...og garderne spadserede rundt som de plejer...med en vældig bjørn på...på hovedet altså... Jeg havde dog ikke tid til atblive, for atfinde ud af hvorfor denne vogn holdt så underligt der...og da jeg kom tilbage, ja da var den kørt... :o)

Efter mødet skinnede solen lidt igennem skyerne. Det gjorde hjemturen mere positiv, end de få, men tunge regndråber der dryppede på min vej derind... :o)
Nye tanker er sået...jeg vil lige lade dem spire og slå godt med rødder, før jeg vil indvie jer i de planer som jeg forhåbentlig senere på året kan høste lidt af... :o)
Men mon ikke at tingene i sidste ende kommer til at hænge sammen...som kæderne der snoer sig om rytterstatuen inde midt på Amalienborgs slotsplads... :o)


Eftermiddagen har jeg brugt i stilhed med mig selv, pensler, maling og.... det vil jeg først afsløre imorgen... :o)

Nat nat :o)

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Det lyder godt.

Julia sagde ...

Spændende! Glæder mig til afsløring!