søndag den 6. september 2009

Indlæg nr. 100... :o)

En slags jubilæum kan man vel sige... :o)

Jeg var tidligere idag ovre at handle en smule ind til køleskabet...og så gik jeg der i mine egne tanker, da jeg pludselig hørte en kvinde kalde på sin mand..."Dickael..."....?!? tænkte jeg...hørte jeg mon rigtigt?...Eller hørte jeg mon bare det jeg ubevidst kommer til at tænke på når jeg hører nogen siger Michael på en hel bestemt måde?... Tja... :o)

Nå men igår var jeg jo lige et smut i Odense og besøge Pernille på 1. ... Og sikke en dejlig dag det blev...på trods af det "strålende" vejr vi af og til blev overmandet af... :o)
Pernille stod på perronen da jeg steg af "Lynet", som var 20 min. forsinket... Og igennem Odense bymidte blev jeg ført...fik set byens ældste købmandsbutik...andre lækre interiør butikker...og vi kom forbi et loppemarked som i anledning af regnvejret solgte til lave priser...og jeg tror måske godt at det kan betale sig at gå på loppemarked i Odense i regnvejr... :o)


Jeg fik straks øje på en lampe som trak i mig...Nemlig denne skønhed, en BTC-lampe som fra ny koster 1200,- i butikkerne... Og ved du hvad?... Jeg fik den for 100,-...den ser ud som ny og den fejler intet!... Ja engang imellem har man lov til at være rigtig heldig... :o)

Den skal stå og lyse for mig på mit krea-bord i mit soveværelse, når det engang er blevet malet... :o)


Efter en tur forbi Høstmarked, hvor der desværre allerede var en der hev i koens patter, så jeg ikke kunne komme til, og en tur på Café Cukoos Nest ved Brandts Galleri, endte vi hjemme hos Pernille i hendes smukke og hyggelige hjem. :o)


Og snakken gik lystigt...og Pernilles søde og smukke datter sluttede sig senere til vores selskab sammen med vuffen Hugo, som er en helt fantastisk dejlig og glad hund... :o)

Vi fik vendt en masse ting, ja faktisk var vi rundt om ting både mellem himmel og jord...og tiden fløj derudaf...med dejlig mad...skøn snak...og snart skulle jeg atter vende næsen hjem mod Valby, beriget både sjæleligt, psykisk og materielt... :o)

Jeg havde naturligvis lidt gaver med til Pernille og hendes hjem, for det var jo mig der kom på besøg...men om ikke også jeg blev begavet... De smukke ting kan du se på billedet herunder... :o)


Jeg tror helt bestemt ikke at det er sidste gang jeg skal et smut til Odense... :o)

Tak Pernille og fam. for en super dejlig dag i det fynske...:o)

Ciao

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi, dejligt at du nød din dag herovre for det gjorde jeg absolut også.

Hvis du ikke havde snuppet den lampe, så havde jeg, for det var altså noget af et kup :)

Trist vi ikke kunne komme til koen !

Jeg håber absolut ikke at det er sidste gang at du kommer til Odense !

Knus og dejlig aften

Det gule hus sagde ...

nøøøøjjjj hvor er du heldig.

Losarinas mor sagde ...

Tillykke med de 100 !
Og godt I havde en dejlig dag :-)

Madame sagde ...

Hvor er det dog dejligt at læse, hvad vores blogverden fører med sig!
Og et stort tillykke med dit indlæg nummer 100 :-)

Pi Andrea sagde ...

Tak allesammen... :o)
Ja det var ikke lige det jeg havde af forventninger til det at blogge..men det er da helt klart en af de meget positive sidegevinster... :o)
Og mht. jubilæumet så skal der nok komme 100 mere eller flere fra min side... :o)
Happy mandag derude... :o)