fredag den 21. august 2009

Jeg fik kameraet frem!... Og fik foreviget disse skønne små kufferter og madkasser i den tigerbutik som jeg på min ikke planlagte vej igennem Kbh. kom forbi. Skæv i ansigtet og med en mærkelig måde at tale på skulle jeg selvfølgelig ind forbi og ose lidt... :o)
Ikke verdens bedste billede... :o) Jeg er ikke glad for at blive fotograferet i det hele taget...og jeg synes også at det er svært at tage billeder af sig selv... Men her er jeg med mit nye hår ...og hvis du synes at jeg ser træt ud, så synes du ret...tænkte at jeg måske skulle have ventet til efter min lille lur...men ærligt, der så jeg ikke meget bedre ud... :oD


1 time og 3 kvarter sad jeg i stolen idag...og det var lidt længe, men efter at være blevet dækket 100% ind af bedøvelse (som jeg tror kunne have slået en hest omkuld ;oD), så kunne jeg slappe nogenlunde af imens Tandlæge Anne knoklede med at få renset ud nede i rødderne.

Og hvis vi ser bort fra at der knækkede en spids af et af de der metal-file som hun brugte nede i bunden af den ene rod, og at det MÅSKE på sigt kan give mig problemer, så gik det godt... Jeg var mega træt da jeg kom hjem igen, og jeg valgte ved 2-tiden at snuppe mig en lille tiltrængt lur...spændt på hvordan jeg ville have det i tanden/munden når jeg vågnede igen... Jeg har det fantastisk!... Er så stolt og glad for at jeg er kommet igang med det store tandprojekt... Jeg prøver hele tiden at fortælle mig selv, at det kun er få timer af mit liv jeg bruger i tandlægestolen, ifht. den tid jeg får fornøjelse af det arbejde som der bliver lagt i det...og det hjælper tilsyneladende... :o)

Nu vil jeg hygge mig lidt i hyggehjørnet med hæklenålen...og samle kræfter...for jeg har hørt noget om at der møder "flyttefolk" op imorgen... :o)
Rigtig god aften til jer alle derude,
Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sikke fint dit hår er blevet !
Pyh..Det tandlæge besøg... Jeg synes du er så sej !

Pernille på 1. sagde ...

Kære Pi, hvis det er en trøst så har jeg også sådan en lille fil siddende i min mund, det går fint nok, det var rigtig sejt at du fik det overstået.

Og wow wow hvor ser du godt ud med dit nye hår, så frisk.

Kan I have en god flyttedag i morgen :)
Knus