mandag den 6. juli 2009

Weekend-gone with the wind...

...men hvor har den bare været skøn... :o)
Fredag indløb en sms om formiddagen. "Havnerundfart?"... Jeps blev der svaret... Vi mødes kl 15 ved ankeret i Nyhavn... :o)
Det var min allergoeste ven der inviterede... Og det er et must...mindst én gang hver sommer... :o)
Ogvejret var jo perfekt...varmt og ingen vind... Og morsomt som altid..vi kender jo turen ud og ind...har oplevet mange forskellige mere eller mindre kompetente guides på rundfarten... Men hende, denne gang, var så dårlig til sprog, at det var flovt at være dansker...
Efter endt tur, gik vi over og tog Metro'en til Christianshavn...jeg skulle lige have stillet min nysgerrighed i en butik jeg igennem længere tid har haft kig på...men det var godt nok en skuffelse... Den var gennemgående kedelig...og dyr!...Tænk engang...de gummistøvler som jeg købte sidste tirsdag til 100,- skulle de have 325,- for!!!... Helt vildt... :o)
Så spadserede vi tilbage til midtbyen og endte med at spise middag på en tyrkisk restaurant... Lækkert... Og aftenen blev rundet af med levende musik på Rådhuspladsen i selskab med dessert fra Paradis is... :o)
Så det blev sent... :o)

Lørdag eftermiddag tog ældstedatteren, som var barnefri, og jeg en tur ind på Strøget og nød det fine vejr... Vi satte os med jævne mellemrum på en bænk på vejen og slukkede vores tørst...og kiggede på mennesker... Hyggeligt... :o)
Da vi senere var kommet hjem til ældstedatteren, ringede yngstedatteren og sagde at nu var hun tilbage i DK...hun havde jo været væk en hel uge... med hendes far og lillebror i Sverige... Og hun ville lige komme forbi og sige hej... :o)
Og det var dejligt at se hende igen... :o)
Det havde været en god ferie...og hun var glad... Skønt... :o)
Så der kom jeg også halvsent hjem igen... :o)

Søndag var jeg tidligt oppe...men kunne godt mærke at jeg ikke var helt frisk...så ved 14 tiden gik jeg omkuld og vågnede først igen ved 19 tiden...og der følte jeg mig dejlig udhvilet... :o)
Og trods den sene og lange lur, ødelagde det ikke min nattesøvn i nat... :o)

I formiddags ringede ældstedatteren og spurgte om jeg havde nogel planer for idag...og nej det havde jeg ikke rigtigt...så spugte hun om jeg ikke ville med hende og Øjestenen en tur ud på Langelinie og se på den lille havfrue...og den store luksusliner der ligger til kaj der lige pt... JO det kunne vi da godt gøre...og afsted det gik... :o)
Og hold da fest hvor var der mange mennesker der havde fået den samme idé... :o)
Men vi fik set den lille havfrue...og den store havfrue der står foran en af caféerne i enden af Langelinie...og vi fik set det kæmpe store skib, Havets perle... Tænk engang der er flere elevatorer i hallen midtskibs...lidt vildt... :o)
Og så er der flere butikker, bl.a. Noa-Noa og Dyrberg-Kern, der har outlet butikker dér på Langelinie kajen...Outlet?...hmmm... Synes nu godt de vidste hvad de ville have for tingene... :o)
En is sad vi lige og nød, imens vi kiggede på den store bronze figur af Isbjørn med unger... Den syntes Øjestenen var imponerende...og lidt skræmmende...men den skulle da ses tæt på...og røres ved...men kun de to unger... :o)

Så gik vi atter tilbage til Østerport st. Alle tre temmelig trætte efter motionen og al den friske luft...vi fik kun et par enkelte dryp på vej tilbage til S-toget...og mere er der ikke kommet her omkring...lidt enkelte dråber i ny og næ... :o)

Og nu sidder jeg så herhjemme og kommer til at tænke på...Hvorfor tog jeg ikke nogen billeder?
Det må jeg altså til at blive bedre til at huske... ;o)

Håber at alle må få en super dejlig mandag aften... :o)
Ciao

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tju hej vilde dyr- du får oplevet en masse .-)

Madame sagde ...

Det lyder som en skøn weekend, du har haft - dejligt at læse ;o)

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.