onsdag den 8. juli 2009

Endnu en onsdag...

er gået...og den har været en blandet fornøjelse... :oS

Har ikke sovet særlig godt i nat...heftige drømme...bl.a besøgte jeg Pernille på 1. og hilste på Hugo (og det har jeg altså aldrig gjort i vågen tilstand)...og jeg havde min mor med...og det vil aldrig ske i vågen tilstand...lad mig sige at jeg har opgivet min mor...eller sagt på en anden måde...mit forhold til min mor... Men det vil jeg ikke spilde yderligere ord på her... :o)
Har været vågen mange gange...og tidligt oppe...så er det at man atter mærker at man ikke er 25 mere... :o)

Jeg checkede så lige min mail da jeg havde fået øjne og morgenmad...og der lå den triste meddelelse, at den stol som jeg havde bestilt i England, desværre var gået i stykker så de kunne ikke levere som aftalt da det var den sidste de havde...ØV...ØV...ØV... Nu skal jeg så lige vente på at få pengene retur, så skal jeg på jagt efter en anden...for jeg vil have netop den stol i den farve... :o)

Nå men så havde jeg også lovet at tage med yngstedatteren ind på jobcenteret for at forklare dem endnu en gang at hun søger uddannelse efter sommerferien... De er tilsyneladende lidt fatsvage...stadigvæk...Hun skulle ihvertfald dukke op imorgen til et eller andet projekt hvor hun skal sidde sammen med ca. 50 andre unge mennesker og skrive cv og jobansøgninger...Hvorfor forstod vi stadigvæk ikke helt...Men hvad man ikke må gøre for at tilfredsstille enkelte af disse skrankepaver, for at være sikker på at de ikke tager nogle af de sølle kroner hun får udbetalt hver måned.
Det var ikke en fornøjelsestur..for hvem kan vreden så gå ud over når man ikke kan fortælle til deres ansigt derinde, hvad man i grunden synes om deres samarbejde(eller mangel på samme?)...jamen naturligvis mig...så uanset hvad jeg spurgte om eller kommenterede så bed datteren nærmest hovedet af mig...Jeg forsøgte et par gange på den pæne måde at sige mig frabedt den tone, da det jo ikke var min skyld...men det var først da jeg vist nok fik returneret et lidt anstrengt ansigtsudtryk, at den fes ind på hendes lystavle...og så fik jeg ellers lige at vide at jeg bare kunne sige NEJ...og ganske korrekt, det gjorde jeg jo ikke...netop for at undgå flere negative udladninger...men hun har ret i at jeg bør blive bedre til bare at sige NEJ... Jeg øver mig stadigvæk i at forlade konfliktskyhedens flinkeskole... ;o)

Jeg slugte lige et par kameller...og et par Panodil'er...for jeg havde i tilgift fået ondt i kæben pga en dum tand som tandlægen skal kigge nærmere på når Kommunen ellers får fingeren ud af gaskammeret, og får fundet ud af om de vil yde støtte til tandprojektet... Og min læges sekretær var ikke til megen hjælp over telefonen...Ingen penicillin uden at lægen har kigget på dig, så ring igen imorgen mellem 8 og 9... Ja ja det er da også ok at han ikke bare skriver recepter ud for enhver pris...men jeg er nu altså ikke den der misbruger den mulighed, uden at jeg nærmest er ved at dø...og jeg tror den er ret gal med den tand...for det gør ondt i hele kæben i den side af undermunden...og op i øret... Og jeg har læst et sted at sådan noget skal man være forsigtig med...det kan ende som Hjernehindebetændelse (Meningitis)... Var der nogen der sagde at overdrivelse fremmer forståelsen?... ;o)

Og jeg kan mærke at dette bliver endnu et af mine laaaaange indlæg... Ja jeg har ofte lidt svært ved at fatte mig i korthed...Undtagen når jeg skal skrive opgaver, der SKAL fylde et vist antal anslag...så kniber det med ordstrømmen... :o)

Resten af eftermiddagen forløb nu egentlig meget hyggeligt... :o)


Vi har begge to årskort til Tivoli, så vi blev hurtigt enige om at slå et smut derind om, og kigge på mennesker...måske spise lidt is...og snakke lidt ordenligt sammen... Og selv om der faldt et par enkelte dråber fra passerende sorte småskyer, så formåede vi faktisk at zik zakke mellem bygerne... :o)

Vel hjemme igen, var det bare tid til aftensmad...Kylling med grøn pesto og revet mozarella... Og til at slappe af med lidt bloglæsning...og søgen efter STOLEN... :o)

Nu er det så godnat tid her i Valby... :o)
Gid alle i blogland må sove godt og afslappet... :o)
Ciao

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hmm. Det var dog utroligt, at de ike fatter hun skal i gang med en uddannelse ! Der må være nogle mystiske paragraffer , vi andre ikke kender til.....
Du har et vildt drømmeliv- når man har haft en sådan nat med mystiske drømme er man ofte helt smaddert dagen efter- næsten som tømmermænd.
Øv med stolen..
Godt I fik afsluttet dagen på bedste vis :-)

Madame sagde ...

Godmorgen, Pi, jeg håber, du får penicillin til din kæbehulebetændelse - det lyder da forfærdeligt.
Uha ja, man skal om muligt holde sig fra offentlige kontorer. Men det er jo også så nemt bare at sige.
En dejlig dag i Tivoli, kan til gengæld få humøret flere takker op :-)

Rigtig god bedring!

Pernille på 1. sagde ...

Godmorgen Pi, hvor er det da hyggeligt at du har været på besøg hos mig på 1. :) Havde vi det sjovt ?
Du er rigtig meget velkommen til at komme i vågen tilstand, så køb en orange og hop på toget :)

Håber at det går bedre med din tand :)

Knus og dejlig dag

Pi Andrea sagde ...

Losarinas Mor: Ja som skrevet har man dem mistænkt for at være fatsvage... ;o)
Og netop, man kan være mere træt når man vågner end da man lagde sig, hvis man har drømt livligt...og det gør jeg desværre ret tit... :o)

Madame: Det er nu heller ikke af egen fri vilje at vi begge er inde under de offentlige kontorer...men det er også mit indtryk, når jeg møder andre der har været der meget længere tid end jeg har, at det bare bliver værre og værre med den behandling man får. Og jo jeg har fået penicillin idag.. :o)

Pernille på 1.: Ja ikk!...vi hyggede ihertfald, selv om min mor var meget undrende over hvorfor vi skulle hjem til jer... :o)
Og bare vent...lige pludselig tager jeg dig på ordet, og kommer en tur til Odense... :o)
Det går ikke så meget bedre med tanden endnu...men har dog fået penicillin nu... :o)