onsdag den 24. juni 2009

Snydt...igen... ;o)

Ja så er det så dagen derpå...for min date... Kl. 20.55 i aftes mødte jeg så manden bag alle ordene... :o)
Og lad mig bare sige kort, at der var meget lidt substans bag... :o)
Alle de rigtige ord var blevet kørt på banen...og igen må jeg undre mig over at nogle mænd altså stadigvæk tror at vi kvinder over 40 er dumme..eller nemme... ?

Han var meget sød og rar de første 20 min... men derefter blev han meget pågående...uden at jeg på nogen måde synes at jeg havde inviteret til det...Og til sidst havde jeg fået nok og sagde direkte til ham at jeg altså var mødtes for at snakke og lærer hinanden bedre at kende...men at det fra hans side mere handlede om at få sex... Tænk så sad han lige helt stille et minut uden at sige noget...rejste sig derpå og tog sine ting...og gik...stadigvæk uden at sige et ord...

Om det var fordi han blev meget stødt over min bemærkning fordi at det slet ikke var hans hensigt, eller fordi sandheden var ilde hørt...ja så synes jeg stadigvæk dagen derpå at det var en besynderlig reaktion...ja nærmest lattervækkende... :o)

Og hvor jeg før mødet dagligt modtog MANGE sms'er...ja så har jeg på nuværende tidspunkt intet hørt...hvilket virker endnu mere besynderligt i min verden...ingen forklaring...ingen undskyldning... Og sådan kan man jo så blive snydt igen...uden at føle sig snydt... :o)
Nå men nok om det... :o)

Jeg har lige været en tur til optikeren og fået kigget øjnene efter i et kontrolcheck. Jeg bruger det meste af min vågne tid kontaktlinser...og hun kunne blot sige at mine øjne så meget fine ud... Altså ingen typiske kontaktlinse-bruger "sygdomme"... :o) Jeg vil dog gerne selv have lavet en rigtig synsprøve, for alderen betyder jo desværre at øjnene også mister det klare udsyn...så måske skal jeg krybe til korset og få mig et par briller med glidende overgange...det ville hjælpe mig meget når jeg sidder og laver håndarbejde samtidigt med at jeg ser tv eller dvd... for enten er det håndarbejdet der er utydeligt eller også er det det andet...og det er faktisk ret irriterende... :o)

Lige om lidt går turen mod den famøse skole, hvor jeg skal i jobprøvning efter sommerferien... Vi skal lige ses og finde ud af om der er en god kemi... Og jeg er da lidt spændt på hvordan det kommer til at føles... :o)
Så mere om det senere... :o)

Fortsat solfuld onsdag... :o)
Ciao

7 kommentarer:

Christine sagde ...

Sikke en besyndelig opførsel! Der findes godt nok mange mærkelige mænd derude... Håber ellers du har det rigtig godt, kære faster Pi... Er selv lidt hårdt spændt for i øjeblikket, så får ikke rigtig blogget - men skønt at kunne følge med i andres liv ;)
Knus

Losarinas mor sagde ...

Sikken en idiot !
Håber du ikke blev ked af det..
Det bliver spændende om kemien passer- glæder mig til at høre mere.

Pernille på 1. sagde ...

Hold da op hvor der findes mange dumme mænd og sikkert da også kvinder. Jeg syntes slet ikke at hans opførsel var okay, men Pi du finder helt sikkert en anden hvor du ikke føler dig snydt,.

Knus

Madame sagde ...

Åh nej, det var synd, at det var sådan en type, du rendte ind i!

Jeg har hørt om det modsatte fra min søde ven Peter, der har prøvet at finde en kæreste. Han har været ude for, at en pige var fuld af søde og rigtige ord, men da han mødte hende, viste det sig fx, at hun vejede 50 kilo for meget, selv om hun havde sendt et ungdomsbillede, hvor de var tynd :O)

Tab ikke modet - jeg har to dejlige veninder, der har fundet deres mænd på den måde.

Ha' en dejlig aften!

Christina sagde ...

Hmmm.. ja jeg var også på de underligste dates via nettet før jeg mødte min nuværende mand..
F.eks. var der en som havde inviteret mig ind på cafe på Nørrebro.. Jeg ankom, han spurgte om jeg var sulten og vi bestilte lidt mad..
Vi begyndte at tale og jeg kunne ret hurtigt mærke at der ingen kemi var.. Men alligevel blev jeg totalt mærkelig da manden 15 minutter efter, hvor vi lige havde modtaget vores mad, sagde "jeg skal altså videre til en anden date.. såå".. jeg gloede på ham.. lagde mit bestik på bordet.. og sagde til ham " så synes jeg sku godt nok du skal se at komme afsted.. " så tog jeg mine ting og gik..
Henne ved døren vendt jeg mig alligevel om for at betale for min mad.. der stod han så. Lige bag mig med regningen på maden.. F... mand en tumpe...
Eller ham som sagde han var blond.. Men var rødhåret.. altså hvis man lyver fra starten af.. hvor pokker fører det så hen :-D

Min nuværende mand har jeg mødt på netdating.. men først var det mails, så telefon samtaler.. og så et kort møde.. og så har vi bare altid været sammen siden.. :-)
så jo, det kan lade sig gøre.. vær mere kritisk inden du møder ham... kemien på skrift eller tale skal være der inden..
krammer

Pi Andrea sagde ...

Christine: Jeg har det fint... og ja der findes godt nok mange mærkelige mænd derude...han er jo heller ikke den første af slagsen jeg møder...men puh ha det er hårdt at møde alle de tudser... ;o)
Du følger bare med...du skal være så velkommen... :o)

Losarinas mor: Jeg blev bestemt ikke spor ked af det...trods at jeg havde en smule forventninger, så er jeg ikke nybegynder i dating game'et...der skal ses en del tudser an... :o)
Opfølgning på skole-mødet kommer straks... :o)

Pernille på 1. : Jeg er skam heller ikke i tvivl om at det nok skal lykkes...har jo trods alt hørt om gamle der finder hinanden på plejehjemmet... ;o)
Jeg har ikke travlt...har det faktisk ok med at være alene..men lidt "krydderi" på tilværelsen i form af lidt kærlighed, ville da bestemt ikke være til at kimse af... :o)

Madame: Jeg ved heller ikke rigtigt hvad folk tror de fåe ud af at lyve...Det bliver jo trods alt afsløret før eller siden... :o)
Og HAM der den rigtige skal nok dumpe ned i min turban...eller jeg i hans...på det helt rigtige tidspunkt... :o)

Christina: Jeg synes nu at kemien var der på skrift osv. men der var ikke rigtigt belæg for alle de ord.. Det virkede på en måde som om en anden havde skrevet det... Du ved a la Cyrano de Bergerac... :o)
Dejligt at høre at det er lykkedes for dig... :o)
Og tak for de super fine øreringe...de er taget i brug...lige min farve den grønne der... :o)

Bente sagde ...

Nej, hvor langt ude! Jeg tror, du rendte ind i, at sandheden er ilde hørt! Min erfaring fra dengang, jeg netdatede, er, at der er alt for mange mænd derude, som kun vil have sex og ikke et forhold. Bedre held næste gang ;-).

P.S. I øvrigt har jeg downloadet min nuværende mand fra nettet - for syv år siden. Så ... det kan altså lade sige gøre - selv om jeg også selv var i tvivl undervejs i dateriet :-)