tirsdag den 23. juni 2009

Så var det lige...

...at jeg troede at igår skulle være en hyggedag...?... Men nej...

Migrænen ville noget andet... fra jeg slog øjnene op igår morges var den på nakken af mig... Grrr... Den blev forsøgt bekæmpet med masser af vand...derefter lidt søvn...så x antal piller... Da de heller ikke hjalp lagde jeg mig til at sove igen... Men intet kunne tilsyneladende jage det bæst af huse... Så alt blev aflyst...og jeg var bare klattet og uskøn hele dagen...og aftenen med, da den på trods var lettet lidt, så jeg kunne se lidt tv og læse en smule...

Håbet er lysegrønt, så da jeg vågnede her til morgen håbede jeg at den var forsvundet som dug for solen...men nej...den hænger lidt i selen... Øv...
Så idag er også foreløbigt lagt brak...håber at det lysner op af dagen...

Fik ellers malet en lampe og lampeskærm, den aften hvor jeg skulle have været på date...den kommer der billede af senere...når jeg igen kan lukke lyset ind... :o)

Håber alle må få en tidselfri tirsdag,
Ciao

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Stakkels dig.. Rædsomt når intet hjælper. Det er da rart du kan sove lidt. Håber det hele letter og du kan få en god dag og måske fejre Sct. Hans.

Madame sagde ...

Åh rigtig god bedring til dig! Migræne er virkelig så ubehageligt ved jeg fra flere venner.
Jeg håber også, at du kan nyde din sankthansaften ...

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi
Ja nu er vi nået aften, jeg har slet ikke haft tid til blog i dag. jeg håber at du har fået det meget meget bedre, det er skrækkeligt når man har migræne.

Jeg er meget spændt på at se din lampe og lampeskærm.
Ciao og klem fra Odense

Pi Andrea sagde ...

Hej alle sammen...ogtak for de gode ønsker...og de har hjulpet... hovedpinen er væk!... Jubii... og jeg skal på date i aften...har næsten ikke turde skrive det, af skræk for at det atter igen skulle blive aflyst..men nu skulle den være sikker... Kl 21.00 dut... ;o)
Billede af lampen må komme på imorgen...jeg har lidt travlt nu... :o)

Losarinas mor sagde ...

God morgen !
Ingen hovedpine og en date :-)
Knus