fredag den 19. juni 2009

Og så var det lige...

...at den dårlige samvittighed poppede op...
Det er nu et par dage siden jeg har fået skrevet her...og så kom jeg til at mærke efter...jeg havde dårlig samvittighed...Det kan jeg altså ikke være bekendt...når der nu sidder nogen derude, som læser med her...og som mange af dem er meget flittige til at skrive indlæg selv...sommetider flere pr. dagen...og så går jeg her og klør mig bagi, men kan ikke tage mig tid og sammen til bare lige at forfatte et par sølle ord om hvad jeg får tiden til at gå med...

Men skal jeg have dårlig samvittighed? Egentlig ikke...for det skulle jo ikke gerne blive en form for tvang at skulle præstere her...for så går jeg da helt i baglås...
Og dem som læser med, må jo have tålmodighed...eller hvis de synes at det bliver for kedeligt...ja så må de jo smutte videre... For det her er min side...på godt og ondt... :o)

Måske har jeg heller ikke fået skrevet fordi jeg var lidt flov over at have skrevet her, at jeg skulle gøre rent den anden dag...og fik jeg det gjort?...NEJ...jeg blev dejligt afbrudt i mit forehavende af ældstedatteren og øjestenen der havde taget en fridag og syntes at de ville besøge mig... Og hvor sørensens hvor var det bare dejligt og hyggeligt... :o)

Men så fik jeg da lige støvsuget igår...efter at have været inde i et par antikvariater i Fiolstrædet for at sælge nogle studiebøger... Men bøger er ikke i god kurs mere...krisen kradser siger de...
Hvilket jo kan undre mig at det så rammer sådan en branche...for nye bøger er jo stadigvæk lidt dyre, så hvis jeg ikke havde hylderne fulde (jeg hamstre gerne i god tid ;o))...så ville det da være sådan et sted jeg ville gå hen og købe mit læsestof hvis det var dårlige tider... Men jeg skal jo ikke gøre mig klog på noget som jeg i realiteten ikke ved noget om... :o)

Og nu til noget helt andet... :o)
Jeg har en profil på en dating-site...uden billede...og den har været meget stille, meget længe... også stille fra min side... Det har ærlig talt ikke været så vigtigt for mig at finde den eneste ene...jeg trives godt med at være bare mig...men skulle HAN komme forbi og smække benene væk under mig, så skulle man da være et skarn hvis man ikke slog til... For kærlighed og nærhed er vigtigt. Jeg læste engang et sted at hvis man ikke bliver rørt ved fysisk, så dør man. Og det gælder altså ikke kun spædbørn...det gælder også voksne... Og nu menes der jo ikke at man ånder ud sådan på en studs, men at man på sigt bliver "kold" og kan få svært ved at opbygge nære relationer. Nå men tilbage på profilen...for der er godt nok lige begyndt at ske noget der...har fået flere henvendelser de sidste 14 dage end på hele det år den bare har stået der...hvor jeg måske har været for et par gange i løbet af en måned for at tjekke den... Og jeg må sige at det lader til at der er et par godbidder der lige skal ses efter i sømmene inden længe...så måske, uden de store forventninger kørt i stilling, kunne en lille sommerflirt komme på tale... Nu får vi se hvad tiden bringer... ;o)

Og så har jeg været til samtale med Jobkonsulenten idag...og det møde var ganske positivt...dette projekt handler tilsyneladende...i modsætning til andre... Der er forhåbentligvis allerede fundet en "praktikplads" til mig til august. Det er på en skole i NV. Spændende. Jeg får besked på mandag om hvornår i løbet af næste uge at jeg skal til en samtale med den/de lærere som jeg skal være "føl" hos i foreløbigt 3 mdr. Og hvis de går godt snakkede dem på projektet om at der evt kunne blive tale om en forlængelse af perioden med løntilskud...eller hvis skolen skulle blive så glad for mig, at de evt. ville ansætte mig som vikar frem til evt. studiestart næste år i august...og det lyder jo som lidt af en plan... :o)

Nu vil jeg surfe lidt rundt og læse hos andre bloggere...og så vil jeg læne mig tilbage i mit hyggehjørne og hækle på lidt hexas... :o)

God fredag aften til dig og dine... :o)
Ciao

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Ingen dårlig samvittihed !!!!
Bloggeriet skal være lyststyret , efter min mening .
Bliver bare glad, når der er nyt fra dig.
Og du har da ikke ligget på den lade side; Dating og praktikplad, stunder med familien osv :-)
Håber din dating giver noget- eller hvad man siger :-)

Pi Andrea sagde ...

Ja lysten er vigtig... :o)
Og tak skal du have... Jeg forventer ingenting, så kan jeg kun blive positivt overrasket... :o)

Madame sagde ...

Du må bestemt ikke have dårlig samvittighed over ikke at skrive. Skriv bare når du har tid og lyst og noget på hjerte. Det er så spændende med både din praktikplads og din dating.

Ha' en dejlig weekend :o)

Pi Andrea sagde ...

Madame: Tak for din fine kommentar... :o)
God weekend til dig og dine... :o)