onsdag den 17. juni 2009

Allerede onsdag?...

Så gik tirsdagen med tøjvask og hygge... :o)
Yngstedatteren var her næsten til den tid vi havde aftalt, og så gik startskuddet til store-vaskedag... :o)
6 maskiner!! blev det til i denne omgang...og så venter endnu 4 stk på mig... Hvor kommer alt det vasketøj dog fra...er der en lille vasketøjs-djævel der i ly af natten piller rent tøj ud af skabet og lægger i vasketøjskurven?... Næppe... næ du, det er nok bare mig/os der er for slappe til at få vaske ofte nok, så derfor hober det sig op og bliver til ...ja 10 maskiner... ;o)

Igår kom ejendommens gartner også på besøg og skamferede hækken rundt om mit lille frimærke... Sådan føles det når næsten alt det frodigt grønne bliver skåret af... Jeg ved dog godt at om et par uger er den lige så tæt som før...og heldigvis...for til min højre side bor der en gammel nysgerrig og blandmaskine/agressiv dame... Jeg vil ikke trætte jer med alle historierne om hende, blot nævne at hun f.eks. klagede til ejendomskontoret over at hun kunne høre at vores undulater pippede...at hun klagede til mig over at de pippede og forsøgte at få mig til at flytte dem ud på toilettet! ved at bestikke mig med en flaske rødvin!?!... Og så påstår hun at vi har en hund boende fordi at Baby kommer på besøg hos os... Tja...hun burde måske få sig en anden hobby end at genere naboer... :o)

Jeg benyttede så chancen for at få orden i klædeskabet ved at tømme alt ud, sortere, og lægge pænt på plads igen...og der rygger en hel sort sæk i containeren til Kirkens korshær...der kommer jeg også forbi ind imellem...der kan man også godt gøre gode kups... ;o)

Detsmittede af på datteren som gik igang med hendes skab, og værelse, og... Ikke fordi hun er et rodehovede, snare tværtimod...men det fik alligevel lige en omgang...:o)

Så vi var godt tilfredse da hun midt på aftenen tog hjem til kæresten sin...og Baby som bor der... :o)

Og så gik jeg helt død...hæklede lige en enkelt hex og så var det på hovedet i fisposen... :o)

Idag skal jeg så have gjort lidt rent...de der nullermænd, som igen er nået en størrelse hvor de kan bide mig i ankelen, skal væk!... Og "bogskabet" skal tørres af...og div. nips-ting ligeså... :o)

Håber at I må få en omhyggelig onsdag... :o)
Ciao

6 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

De der naboer...De findes åbenbart overalt !
Sikke huslig du er ; tøjvask og rengøring :-) Nej, ved godt , det er pligter der bare skal gøre :-)

dyanna sagde ...

I like your blog.I'm waiting for your new posts.

Christine sagde ...

Sikke et rengøringshumør, du er i - du ved, hvor vi bor, hvis du sku' have lyst til flere nullermænd ;) Ej, måske ku' vi snart ses til en kop the?? Hav en skøn onsdag!

Pi Andrea sagde ...

Miri: Hahaha...jeg er ikke specielt huslig anlagt...men som du skriver så er det jo ting der bare skal overståes... og jeg fik da heller ikke lavet en dyt idag...for der kom desværre lige lidt andre ting i vejen ;o)

Dyanna: You are welcome... :o)

Christine: En kop the sammen med dig ...meget gerne... Hvad med en dag i næste uge?... :o)

Pernille på 1. sagde ...

Ja ja der findes da bare hyggelige naboer overalt.
Du giver den da lige gas med rengøring og det hele, sikke en flittighed du ligger for dagen.
Knus

Pi Andrea sagde ...

Pernille : Ja naboer burde forbydes ;o)

Og den flittighed røg da helt fløjten igår..fordi øjestenen og ældstedatteren kom forbi og hyggede... Ikke en distraktion jeg klager over... :o)