mandag den 15. juni 2009

Så... :o)

...er der tid og lyst til igen at skrive her... :o)

Og jeg vil starte med fredag aften, som udviklede sig lige så hyggeligt som jeg havde forudset... :o)

Vi hyggede og så lidt tv...og så var det sengetid for små prinsesser...og yngstedatteren inkl. hund valgte at tage hjem til kæresten igen... :o)


På billedet er Baby(det hedder den) stadigvæk våd. De lignede allesammen druknede mus... :o)
De fylder en del, børn altså, når man deler 140 cm med dem... :o)


Men der findes ikke noget skønnere end at vågne ved at en lille varm hånd tager fat i din og man derefter kigger ind i et par strålende friske blå øjne... :o)

Sådan lørdagen startede altså på den skønneste måde... :o)

Og vi sad og spiste morgenmad og snakkede, men det blev tydeligt nok for kedeligt i længden...for så blev der spurgt efter tegnefilm... Tag den mormor... ;o)


Da ældstedatteren kom gik vi sammen over for at handle...øjestenen iført regntøj og gummistøvler...for selv om det var stoppet med at regne, var der mange lækre store vandpytter på vejen... :o)


Og da de to skønne tøser var taget hjem til dem selv, ja så var det jo meningen at jeg skulle vaske sammen med yngstedatteren...men men men...vi blev hurtigt enige om at det sagtens kunne vente til søndag... :o)

Og resten af lørdagen blev udført i fuld afslappet tilstand i hyggehjørnet (som jeg nok snart skal vise billede af) med hæklenålen og garn og hexagoner...og en lille lur blev da også klemt ind i programmet... :o)


Snart kom søndagen snigende og yngstedatteren ringede midt i morgenmaden og undskyldte for at hun nok ikke lige var i stand til at komme forbi og vaske... Hun havde været sammen med nogle venner og veninder aftenen før og det var blevet hyggeligt...så hun havde tømmermænd... Så om vi kunne udskyde vaskedagen til tirsdag...der kunne hun igen... Tja jeg render jo ikke umiddelbart nogen steder...og det gør vasketøj som bekendt heller ikke... så hvorfor ikke... :o)

Og så kom en aftale med min aller'goeste ven jo som tidligere skrevet hurtigt i stand... :o)

Og denne gang blev som hver gang i hans selskab, tilbragt i forkælelsens- og hyggens tegn... :o)
Han er bidt af en benzin-motor...så selvfølgelig skulle Le Mans' afslutning følges...og det gør mig ikke det fjerneste, for jeg elsker også fart og tempo... Har en drøm om at kunne sidde med i en Formel1 racer ...ved godt at det ikke kan lade sig gøre... men når man har kørt en Porsche924 med 200 km/t ud af en landevej...så skal der noget større til at slå det... :o)

Og så blev der snakket...spist en lækker frokost...snakket mere...snakket endnu mere...grint... spist is... og endnu mere hygge... :o)

Tja hvad kan jeg sige... min weekend har været et energiskud af de rigtig rare... Og hvor er det skønt at være omgivet at dejlige mennesker... :o)


Idag er faktisk løbet lidt den samme vej...bare med hygge med mig selv...og det er faktisk også rart... Havde en aftale i eftermiddag, men det var helt ok med mig at den blev flyttet til på onsdag... Så en lur (synes faktisk at det er ved at blive en dårlig vane)... og ellers lidt læsning og lidt hækleri og nu blog-runden... :o)


Alt i alt nogle skønne dage... Imorgen SKAL der altså vaskes... ;o)

Fortsat magisk mandag.. :o)
Ciao

5 kommentarer:

Persilja sagde ...

Sååååååå sööööt hund och såååå sööööt bebis (barn) .Jag har alltid också älskat att sova med barnen. Fast nog får man sig en spark och en smäll och en box mest hela tiden! ;D Men det är det värt! :D Snart vill de inte sova med mig längre, eller det vill de inte, bara den yngsta som är 8 år...snyft...och det bara enstaka gånger. :D Men men , man sover ju plötsligt hela nätter!!!

Losarinas mor sagde ...

Hvilke dejlige , kærlige dage :-)

Madame sagde ...

Det var dejligt at læse om. Rigtig god tirsdag til dig :o)

Pernille på 1. sagde ...

Det var rigtig dejlig læsning, det lyder til at i har haft nogle dejlige dage, og sikke hun da ligger og putter der øjestenen :)

Er det dig der har drømmen om at køre i den der formel ? ... griner for dte kunne da været sejt nok, puha jeg er bare slet ikke til fart.

Kan du også have en magisk tirsdag PI,

Knus pernille

Pi Andrea sagde ...

Jeps...det er mig der drømmer om at køre formel1... ;o)