onsdag den 3. juni 2009

Jeg har ikke lyst...

...til at have det som jeg har det lige nu... :o(
Jeg har lyst til at tude...hoppe i nattøjet...og smutte ned under dynen og gemme mig...

Dagen igår gik ellers godt...og stort set som forventet...
Fik udleveret skema til ansøgning om enkeltydelse...så nu skal jeg have samlet al dokumentation frem på ALLE udgifter... Vedlægge overslaget fra tandlægen...og så få det afleveret igen...
Så forstyrrede jeg datteren ...og hun syntes at vi skulle tage ind og købe en ny mobiltelefon til mig ...det ville hun gerne give mig i forsinket morsdags gave... Dejligt... :o)
Og så smuttede vi lige en tur ind i Tivoli og sad på en bænk og nød det gode vejr et par timer...og så var det hjemad igen... :o)
Vel hjemme glemte jeg alt om huslige pligter og kastede mig i liggestolen i haven med min bog... Og hvor var det bare dejligt... :o)

I lørdags fik jeg brev fra en af Kbh.'s kommunes samarbejdspartnere...ja en af dem som blev nævnt igår i nyhederne, som værende ikke-særligt-effektive...men dyre. Jeg skulle kigge forbi idag kl. 13-15 til informationsmøde og individuel samtale. Med sidste 3 mdrs deltagelse i et lignende projekt ikke helt lagt i glemmebogen, tog jeg afsted. Vi var 9 ud af 10 indkaldte der var mødt op. Vi fik et kort oplæg om "organisationen", der blev snakket lidt frem og tilbage om forventninger...og SURPRISE...vi var flere der ikke havde alt for positive oplevelser i rygsækken... :o)
Den individuelle samtale blev dog mere positiv end jeg havde forventet... Jobcenteret havde ikke beskrevet hvad de helt nøjagtigt ville med min deltagelse i dette projekt...så jeg forsøgte at forklare lidt om situationen... og SURPRISE...jeg var såmænd blevet henvist under den forkerte paragraf ...igen... Nå men det korte af det lange er at jeg skal til samtale derinde igen om en uge...og der skal vi gennemgå min progressions rapport/resource profil...og så tager vi den derfra.
Nu hjemme igen, efter at have handlet og spist, er det så at jeg sidder her og har lyst til at tude..osv... Hvorfor?...Der er jo intet der er så skidt , at det ikke er godt for noget.... Jeg har bare ikke lyst til at have det sådan...

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hvorfor blev du så trist ? Pga det der jobcenter ? Fordi det hele er så rodet ?
Det gør mig ondt . Jeg sender dig et varmt og kærligt knus :-)

Madame sagde ...

Kære du, det lyder ellers som en ret positiv dag, når du fortæller. Men måske var det en reaktion på anspændelsen oven på at skulle til informationsmøde og samtale. Jeg ønsker dig en dejlig torsdag og håber, du er mere 'fit for fight' nu igen :-)