torsdag den 4. juni 2009

Smil...

...var der på læben idag da jeg vågnede... Frisk er måske så meget sagt, kunne nemlig ikke falde i søvn i aftes...stod op igen og sov først da kl var over 2.00... :o)
Men jeg er idag, frem til nu, i væsentlig bedre humør end jeg var igår aftes... :o)
Tror at det var oven på en dag i anspændelsens tegn... Så det kom som en slags forløsning... Og det er jo også ok for selv håbløse optimister og småtosser at have en dårlig dag ind imellem...jeg skal bare lige lærer det... :o)

Idag sov jeg så længere end jeg plejer...og så gik turen med ældstedatteren og Øjestenen ud på Børne ambulatoriet til et tjek-op efter indlæggelsen og div. undersøgelser...og alt så fint ud... Skønt... Og Øjestenen tog det i fin stil... Hun er altså sej... :o)

Nu SKAL jeg så have lavet lidt huslige pligter... nu kan jeg ikke længere skyde skylden på det gode vejr...for det er lige en anelse for køligt til at sidde og nyde det i haven...og ej hellere på en spændende bog, for jeg blev færdig med Tyskerungen i aftes... :o)
Nu skal jeg så finde en ny spændende bog at kaste mig over... MEN først når pligterne er ordet... Javel, mor... ;o)

Fortsat tulletosset torsdag
Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Som min Yngstedatter altid siger; Når det går op , må det også gå ned.. Eller noget i den stil :-)

Maria sagde ...

Jeg vil da anbefale dig en anden bog så, nu når husarbejdet ER oveerstået ;-)

Bogen "Signe" er jeg igang med - den er virkelig god, og den fanger mig så JEG ikke får lavet ret meget af alt det jeg egentlig har bestemt mig for at skulle have lavet her.

KH Maria.