tirsdag den 2. juni 2009

Ny uge skudt igang...

Ja så blev det tirsdag... :o)
Og dagen igår blev nydt i fred og ro... Kunne dog ikke sidde helt stille..så lidt ukrudt mistede livet... Pyh-ha...det blev også lidt for varmt i længden, så jeg måtte indenfor og køle lidt af... Men skønt var det... :o)

Idag skal jeg op på kontoret for enkeltydelser. Skal søge om hjælp til betaling af tandlæge.
Ikke særlig rart at skulle søge om almisser. Men jeg vil jo gerne have lavet tænderne, og "lønnen" rækker ikke til det, så der er ingen vej udenom.

Bagefter vil jeg tage hjem og forstyrre ældstedatteren. Hun læser til eksamen, men jeg synes at hun trænger til en lille pause... :o)

Så ligger eftermiddagen åben...måske jeg skulle få vasket et par maskiner...eller få svunget støvsugeren... "Tyskerungen" af Camilla Läckberg trækker godt nok meget...jeg er ca 2/3 inde i den, og den er super spændende...jeg kan næsten ikke vente med at komme tilbage i bogens verden... :o)

Så vi får se hvad dagen ender med... :o)

Håber at I må få en ta-daa tirsdag... :o)
Ciao

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Held og lykke med besøget på kontoret! Det er så flot, at du får gjort noget ved bisserne nu. Og tak for anbefalingen af 'Tyskerungen' - den må jeg have fat i.
God dag også til dig!

Det gule hus sagde ...

Jeg krydser finger, for at det lykkes at få hjælp til tænderne - det er vilt dyrt, at komme til tandlæge.

Losarinas mor sagde ...

Ja , held og lykke , håber de kan hjælpe med nogle penge.
Godt du forstyrrer datteren, der skal ikke gå total stræber i hende :-)
Lad du bare støvsugeren stå og smid dig med bogen :-)

Maria sagde ...

Jeg kender godt det, når man er godt inde i en bogs verden. Jeg kan gå og tænke på sådan en bog hele dagen, til jeg igen får mulighed for at læse vedere. Tænker på personerne i bogen, og fortætter ofte historien i mit eget hovede når bogen er slut.
Ahh, jeg må snart igang med en ny bog kan jeg lige mærke.

KH Maria.