mandag den 1. juni 2009

Aaaahhhhh...

Så blev det 2. Pinsedag...og jeg skal ikke noget som helst der ligner noget der kræver bare den mindste smule af mig...ud over det jeg selv ønsker at udsætte mig selv for...måske holde den bog jeg er igang med og lade øjnene glide hen over linierne...og sætte hjernen på automatisk forståelse... imens jeg sidder i min liggestol i haven og lader mig gennemvarme af den barmhjertige sol...godt indsmurt i faktor 20... Det lyder som lidt af en plan... :oD

Nu får jeg det vist til at lyde som om jeg de sidste mange dage har haft armen vredet om på ryggen...men sådan hænger det naturligvis ikke sammen...men jeg kan bare mærke at jeg har drevet rovdrift på min egen energi, og derfor netop bare har brug for at slappe af og lave absolut ingenting, ud over at nyde det gode vejr og nurse mig selv... :o)
Der skal lades op på batteri-fronten, for imorgen starter endnu en uge hvor jeg på forhånd ved at der bliver stillet krav til mig... :o)

Men hvor var det bare en hyggelig dag igår... Jeg nåede næsten at blive færdig inden gæsterne ankom... :o)
Der blev spist igennem af lagkagerne...dejligt... Jeg havde lavet en med creme og friske jordbær og bananer i skiver...og en med chokoladebunde med ostecreme i... Men ingen ønskede varm cacao...kan man forstå det?!?... ;o)

Efter lagkagespisningen som blev indtaget indenfor i skyggen rykkede vi ud i haven med kølige drikkevarer... Der blev fyldt lunkent vand i soppe-delen af sandkassen...og der tilbragte Øjestenen det meste af resten af eftermiddagen...og de voksne gik til og fra...enkelte dyppede fødderne og blev kølet lidt ned...for hold da op et vejr det var...varmt og solskin fra en skyfri himmel... bestilt specielt til dagen ;o).
Men det blev ganske enkelt for varmt...så vi gik lidt ud og ind... nogle tog et slag 500...andre kiggede på...og snakken gik og der blev grinet og hygget... :o)

Da jeg på forhånd havde besluttet at jeg ikke orkede at lave aftensmad også, bestilte jeg ved nu-er-vi-lidt-småsultne-tiden et par familiepizzaer og andet godt hos den lokale pizza-pusher... :o)
Og de blev også indtaget indenfor med kølige drikkevarer...og der blev næsten spist op... :o)
Så begyndte folk efterhånden at sive hjemad...og da alle var gået var jeg godt træt...men med en behagelig lykkefølelse boblende i årene...Det var blevet den dejlige dag jeg havde håbet på sammen med mennesker jeg holder af og sætter højt... :o)

Der er stadigvæk skygge på liggestolen...men døren til haven har stået åben lige fra jeg steg ud af sengen...og om lidt når solen begynder at indtage liggestolen...så lur mig omm jeg ikke allerede ligger parat... :o)

Ønsker alle en super duper dejlig dag... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Du har vist også planer om en nyde dag :-)
Jeg er en skygge Tante- opholder mig i haven med en bog, men i skyggen :-)
Nyd din dag og sug en masse energi til ugen der venter :-)

Madame sagde ...

Det lyder som en skøn familiedag, I havde i går - men varmt var det, så jeg forstå godt, I afstod fra varm kakao :-) Her står alle døre åbne, og alligevel er det lide lovlig varmt selv i kort nederdel og solbluse.
Ha' en dejlig afslapnings- og genopladningsdag :O)