søndag den 31. maj 2009

Hold da op...

...hvor tiden bare flyver når man er i godt selskab... :o)

Fredagen gik godt med gave-shopping... Jeg blev begavet med et Tivoli-årskort...Og det er dejligt, for jeg nyder bare at kunne gå derind for at sidde på en bænk og kigge på glade mennesker... :o)

Og jeps...veninden bød på super lækker Sushi...mmmmmums... :o)...og så fik vi selvfølgelig lige vendt alt mellem himmel og jord... ;o)
Det blev sent...og tidligt op jeg skulle igår... for der skulle jo købes ind til den dobbeltfødseldagsfejring som er på programmet idag... :o)
Og ældstedatteren (og barnebarnet) fik lokket mig med i Fields...for der kunne vi jo handle ind i Bilka... :o)...og det blev der sandeligt også ...plus lidt til... :o)
Og vi endte herhjemme...godt trætte...Jeg lavede lidt hjemmelavede hvidløgsbrød med friske tomater...og det blev ikke så sent for ældstedatteren og barnebarnet tog hjem herfra... Og jeg var bare totalt flad...orkede ikke andet end at sidde og se Far til fire-film, for derefter at fald om på sengen og sove som en sten... Hold da op det havde været et par hårde dage... :o)
Lige nu har jeg faktisk heller ikke tid til at sidde her...skal lige lave et par lagkager... Vaske op... Få lagt hynder klar i haven...for det bliver endnu en dag i hyggens tegn...med dem jeg har kærest + et par andre der næsten er inde i den kategori også... :o)
Og vejret viser sig selvfølgelig fra den bedste side af... :o)
Og livet er herligt... :o)

Håber at alle må få en solfyldt søndag... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Madame sagde ...

God søndag også til dig!
Det lyder som et par dage fyldt med dejlige oplevelser, du har haft ;)

Losarinas mor sagde ...

Så er livet godt at leve :-)