onsdag den 20. maj 2009

Vejr og vind...

Sikke et knald vi fik her i Valby i nat... Ja det forblev ikke ved et...men mange... Og jeg snakker selvfølgelig om torden knald... ;o). Og det var det rene lysshow!... Det er længe siden jeg er vågnet af torden...og længe siden at jeg har oplevet så grumt et uvejr... Jeg er ikke bange for torden, som jeg ved at der er andre der er. Jeg synes det er smukt og fascinerende. Jeg blev dog liggende i min seng i nat fordi øjnene ikke rigtigt ville holde sig åbne...men ellers nyder jeg at sætte mig ved vinduet og se ud på naturens kræfter. Og det være sig ikke kun i tordenvejr. Lige så smukt og fascinerende finder jeg sneens stille dalen...regnens trommen på havebordet... Det eneste der kan gøre mig lidt urolig...nej meget urolig faktisk...det er kraftig blæst/storm. Og med urolig mener jeg udenpå og indeni. Jeg bliver rastløs på en underlig måde...måske synes andre ikke at det er underligt, men da jeg ikke ellers er et menneske der bliver rastløst, så finder jeg det underligt... :o) Jeg kan slet ikke finde ro...uanset hvad jeg finder på for at distrahere mig selv.
Fuldmåne har også en form for uro med sig... Jeg sover rigtig dårligt når det er fuldmåne...også uden på forhånd at vide at det er fuldmåne...måske er der et vildt dyr, en varulv, gemt godt inde i mig... Mouaaa-hahahaha... :o)

Nu vil jeg tage ud og være sammen med mor og datter på Hvidovre Hospital...de kommer først hjem fredag efter en undersøgelse af flowet i øjestenens nyrer...men det er heldigvis bare en rutineundersøgelse for at være helt sikre på at nyrerne fungere som de skal. :o)

I will be back... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Nu prøver jeg lige at se om jeg kan sende kommentarer til dig nu :)

Pernille på 1. sagde ...

Ja se det gik jo fint :)
Her ha også været torden og brag i nat, heldigvis var jeg kommet hjem fra koncerten,
Jeg elsker faktisk storm, men kan heller ikke sove godt i fuldmåne :)
Kan du have et godt hospitalsbesøg.
Knus og god dag