onsdag den 20. maj 2009

Jeg vil have hund igen...

Da jeg var kommet hjem fra hospitalet idag, gik jeg helt død...tændte bare for tv'et og sad så der og stenede... ca en time gik dermed det...så vågnede jeg af dvalen og gik mig en tur.
Ud i den lune aftenvind, med duftene af syrener og andet godt. :o)
Og så kom den snigende igen...den der ubetemmelige følelse af lykke...den der får smilet til at kruse på læberne...hjertet til at svulme over med en varm strøm der løber ud i hele kroppen... :o)
Mens jeg gik der og nød, og smilede for mig selv, blev jeg pludselig passeret af en stor sort hund med en stor mand i snor...eller var det omvendt?...nå men pyt...Hunden luntede bare forbi mig og kiggede op på mig med de skønneste og meget sørgmodige øjne...den fik virkelig venningen "at kigge på én med hundeøjne" til at gå op i en højere forståelse... Og igen blev min trang til at få hund igen yderligere forstærket...men jeg må desværre ikke holde hund der hvor jeg bor nu. ØV... Jeg synes at det burde være en menneskeret at måtte holde hund...så kunne boligselskaberne da bare lave regler om at det skulle være små hunde på højst X antal kg...
Der er s meget godt i at have en hund at dele sin hverdag med...det er der lavet undersøgelser om... Hvordan f.eks. ældre mennesker får det bedre og ikke bliver nær så hurtigt senile og bevægelseshæmmede når de har en hund... og vi bliver jo alle ældre en dag...ifølge planen. ;o)
Nå jeg bliver bare nødt til igen og igen og igen at stille det som forslag til beboermøderne..en skønne dag skal det lykkes... :o)

Øjestenen havde det meget bedre idag...ved at blive fræk igen...så det går helt tydeligt den rigtige vej... fremad... :o)

Nu starter en af mine yndlingsserier i TV... Criminal minds...så spændende... :o)

Ciao...og god aften til alle... :o)

3 kommentarer:

Frk.Badegakk sagde ...

Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min. Koselig med sånne. Så flott at du likte blomsten, - gøy å høre at andre synes det man lager er fint!=)
Hund er fint. Vi har 3 stk her hjemme, og jeg kan ikke tenke meg livet uten hunder=)

Anonym sagde ...

Godt, at øjestenen er i bedring!
Du har ret med hensyn til hunde. En gang hund altid hund! Jeg kan ikke forestille mig et liv uden hund nu, vi har prøvet det i korte perioder, men nej, hunde hører vores familie til!
God helligdag til dig.

Pernille på 1. sagde ...

Øv hvor er det synd at du ikke må have hund der hvor du bor.
Jeg bor også til leje, men heldigvis er det et sted hvor jeg må have dyr.
For mig betyder det meget at have en hund, jeg tror faktisk ikke at jeg kan undvære det.

Knus