onsdag den 15. juni 2011

Fravær = skæv kurs...

Kære alle mine læsere... :o)
Jeg håber at I hænger på endnu...
Det er pt. en lidt kaotisk tid i mit liv...
-og for at der ikke skal brede sig bekymringer om mit fysiske helbred, så var der intet galt i understellet da jeg var hos gynækologen i sidste uge... :o)
Det som giver mig grund til uro og bekymring er Jobcenteret.
-mere om det senere... 


Jeg har modtaget det super flotte stof som jeg vandt i en give away hos Karina og det skal selvfølgelig bruges til store puder inde i soveværelset fordi


jeg jo har denne uro hængende over min seng... :o)


Og de fine gamle hospitalsborde er kommet på plads...


På hver sin side af min seng...og de passer som om de var lavet dertil ... :o)

Og når jeg har det skidt psykisk, ja så kommer jeg til at købe lidt vel rigeligt med ting...hvilket jo ikke er godt for min i forvejen slunkne økonomi, men som jo i det længere løb giver mig glæde over at kigge på de smukke ting... :o)


I denne omgang er det så blevet til et nyt opvaskestativ ... lidt billigere end en opvaskemaskine... og det passer bare perfekt til den røde farve på den ene låge derude i køkkenet... :o)


Og til 2 nye rammer til samlingen... Kunne slet ikke stå for de lækre farver... :o) 


Og jeg skal jo også om ikke så mange år have lært Øjestenen at strikke...og hvad er bedre end disse skønne strikkepinde fra Rice... Da min far lærte mig at strikke, var det på pinde med en af Andres Ands nevøer på toppen... Og så manglede jeg også lige selv lidt fingerbøl i plastik -( kan slet ikke bruge dem i metal, synes de får mine fingre til at lugte fælt) ... :o)
Alle de skønne sager er købt på tilbud hos Olineart ... :o)


Her i Pinsen har jeg være kanin-sitter... :o) Yngstedatteren har for ikke så længe siden udvidet familien med denne lækkerlas, Ib. Nu forledes du til at tro at det så er en han-kanin, men ak nej... Det er en hun, men hun er på grund af hendes lidt strittende længere pelsvækst på hovedet blevet opkaldt efter en af hyænerne fra Disney tegnefilmen Løvernes Konge... Humor? ... Ja... :o)
Og hun er bare så sød...og silke blød... :o)
Så det har været hyggeligt at være kanin-sitter... :o)


Ligeledes var det også hyggeligt at spendere et døgns tid sammen med Øjestenen...som her på billedet illustrere at en gammel sakse-knage ikke nødvendigvis behøver kun at bruges til det den er tiltænkt...og at biler da også ind imellem kan trænge til en lur i dobbeltsengen...på knagen... :o)


Og ind imellem alt det her syr jeg sekskanter sammen til Pernille's sengetæppe...
og sover... meget... og tænker...og føler...og tuder lidt... og mærker en smule styrke komme snigende...
får klaget over sagsbehandlerens nedladende behandling... får forberedt mig på den 4 ugers tvangsaktivering jeg skal starte på om ca 14 dage... så meget som jeg nu kan forberede mig... og det sluger desværre så meget energi ud af mig at jeg ikke har lyst til så meget andet end bare at sidde herhjemme og bare være... kun at foretage mig ting som jeg føler mig tryg i og med mennesker som jeg føler mig tryg sammen med... Min have sejler... for det har jeg slet ikke overskud til at koncentrere mig om, jeg kan ikke bruge det som terapi som mange andre kan... Min bedste terapi er at sy og læse...og det er så det jeg bruger det meste af min tid på...
Og orkideen den hjembragte jeg igår da Yngstedatteren og kæresten hendes kom forbi for at hente Ib og lokkede mig med en tur i Netto... Det var nu rart... :o)

For nu... Ciao... :o)

7 kommentarer:

Betty sagde ...

Jeg synes du har fået shoppet lækre og fine sager, og det er helt ok med lidt selvforkælelse...... dit soveværelse ser så hyggelig og putteklar ud!

Sender dig lige nogle styrkende tanker!

Losarinas mor sagde ...

Jeg er glad for at høre nyt fra dig :-)
lad have være og gør det der giver dig glæde og kræfter til at kæmpe de kampe, som "systemet" mener du skal kæmpe.

Lavendel sagde ...

sender bare et stort knuuuus...
dyrk lige den terapi, du har brug for - flak gerne om mellem de forskellige og køb-køb-køb...(helst i genbrugs) hvis det gi'r dig lidt glæde!!
Èn, der helt præcis kender det.

Marianne sagde ...

kære Pi-andrea

rigtig dejligt med "lyd fra dig
" på trods a'....
..... tænker på dig og sender knus....
kram♥

Anonym sagde ...

Du skriver en sød tekst i det her indlæg (igen selvfølgelig !) og jeg har lyst til at besvare, men allerhelst er jeg virkelig nødt til at skrive til dig om dine billeder.

..for hvor er de virkelig fantastiske. Det er helt ufatteligt så kreativ du er. Alt det billederne rummer på, tænk at du har en så god smag og kreativitet. Super herligt at følge med i, her er jo masser af inspiration at hente. Mums.

Anonym sagde ...

Hvor har du købt det fine opvaskestativ, eller hvilket mærke er det? :-)

Anonym sagde ...

Hej Pi. Jeg er også interesseret i at høre hvor du har købt dit fine røde opvaskestativ?