lørdag den 30. april 2011

Lørdag med solskin på...

Torsdag inden jeg skulle mødes med min Allergo'este ven, fik jeg skiftet fatninger på mine green gate lamper som jeg købte for et stykke tid siden... Jeg havde inde på trendsales fået byttet mig til et par fine lampeskærme fra House Doctor som passede perfekt i farverne til lamperne...men opdagede først bagefter at de havde en centerring til lille fatning...lamperne havde store fatninger... Og så var det at jagten gik ind på 2 små fatninger med ringe til at stramme omkring skærmens ring... Og dem fandt jeg jo så forleden dag i Bauhaus... :o)


Det var lidt besværmligt at skifte, fordi den som havde monteret den store fatning havde strammet den som om den aldrig skulle skiftes igen... men det lykkedes og jeg synes at det var al besværet værd... :o)


Da jeg så mødtes med min Allergo'este ven så havde han denne rystekugle til mig... For dem som ikke ved det, så samler jeg på disse fra forskellige steder i verden... :o)
Han havde været en tur i Tenerife i påskeferien og havde så denne smuksak med hjem til mig... :o)
Skønt... :o)
Og vi fik nogle rigtig gode sandwich at spise og gik bagefter en tur på Strøget, hvor vi endte op med at sidde og spise en is på en bænk på Gl. Torv, i dagens sidste solstråler... Hyggeligt... :o)

Igår havde jeg det så lidt skidt da jeg vågnede...følte mig mat og varm...men jeg tænkte at det nok ville blive bedre op af dagen...så jeg bænkede mig fra ganske tidligt i sofaen og nød at blive underholdt af tv som jo dækkede det engelske royale bryllup... Men jeg fik det desværre ikke bedre op af dagen...tværtimod...jeg begyndte også at småfryse ind imellem og fik også ondt i halsen... Øv. Så den aftale jeg havde med Ældstedatteren og Øjestenen om at skulle ind på Enghave Plads og være publikum til sidste udgave af Det nye talkshow gik i vasken for mit vedkommende... Øv, øv og tre gange øv... 
Så jeg sad fortsat bænket i sofaen med dynen skiftevis af og på og kiggede forgæves efter de to labre larver på tv'et... De var der et eller andet sted, fordi Ældstedatteren sendte mms'er og videoer af Øjestenen der dansede og hyggede på pladsen... :o)

Idag har jeg det ikke bedre... men jeg har været et smut ude i en rigtig tømmerhandel sammen med Yngstedatterens kæreste, som godt gad at køre igen, efter krydsfiner til mine stolesæder... Nu er det i hus til jeg får det bedre... Forhåbentlig imorgen... :o)

Nu vil jeg hvile mig og måske snuppe en lille morfar...for jeg er godt nok mat i sokkeholderne idag også...

Håber at du trives og nyder det skønne vejr udenfor... :o)
Ciao... :o)

2 kommentarer:

Betty sagde ...

Den lampe er super flot..... hele besværet værd.... Du kan lidt af hvert!

Rigtig god bedring!

Pi Andrea sagde ...

Hej Betty... :o)
Taak... :o) Og ja jeg er nok det man kan kalde en handywoman... Nogen gange mere af nød end af lyst... Men resultatet bliver jeg jo i sidste ende glad for... :o)
Og tak...idag har jeg det en smule bedre og det er dejligt... :o)

Fortsat god søndag til dig...:o)