lørdag den 26. marts 2011

Stilhed...bl.a. :o)

Der har været lidt stille på bloggen her de sidste par dage...det har ikke været med vilje, men energi nivauet har ligget meget lavt... Kun de allermest nødvendige ting er blevet overkommet... 
Bl.a. et møde med sagsbehandler på Jobcenteret i onsdags...jeg var anspændt og nervøs og havde derfor allieret mig med Ældstedatteren som var med som ekstra øre og moralsk opbakning.
"Min" sagsbehandler var fraværende, men istedet for at aflyse igen, havde hun sendt en kollega til at indhente min underskrift på en samtykkeerklæring...de havde nemlig besluttet at sende min sag til afklarings-teamet. De mente at jeg havde været igennem de ting som man kunne forvente af mig ifht. at få afklaret at min arbejdsmarkedstilknytning er truet... så nu venter jeg så på at blive indkaldt til et vejlednings-møde i afklarings-teamet. 

Torsdag til fredag havde jeg lovet at passe Øjestenen, fordi hendes børnehave havde lukkedag fredag. Og det var jo som altid super hyggeligt... :o)


Fredag vågnede hun tidligt og efter vi havde indtaget morgenmaden ytrede hun ønske om at male...
Og hvad mormor her har på "lager", er ikke småting... så en kasse, maling og pensler blev tryllet frem...og efterhånden som valget af farver blev tydelige, faldt en idé mig ind...hun skulle da lave et akvaium... :o)


Og Øjestenen var med på idéen... :o)
Hun har selv malet, og tegnet figurene, og klistret planterne fast... Klippearbejdet af de finulige planter i baggrunden og fiskene blev hurtigt for overvældende et job for små fingre, så her måtte jeg så lige træde til...og det er også mig der har hængt fiskene op... Men ellers så er projektet Øjestenens... Og fint synes jeg det blev... Nu har hun så et akvarium med fisk der hverken skal have mad eller rent vand... ;o)


Jeg er ved at være færdig med mit blomster-tæppe...men det kan godt være lidt stort at sidde og hygge med i sofaen, så jeg er så småt gået i gang med at klippe og sy blomster til det tæppe som jeg har lovet Pernille at ville sy til hende... Så hvis der er nogen derude der har lyst til at donere lidt stof til alle de fine blomster jeg skal lave, så vil det være meget velkomment (jeg mangler nemlig også til et par blomster til mit eget tæppe)... :o)

Måske kan den manglende energi også skyldes et forvarsel... Jeg er nemlig vågnet idag med ondt i alle dele af kroppen, især hovedet...og med en øm hals og feber... Øv... Havde ellers planlagt en tur omkring Forvandlingskuglen og Butik Chador fordi de ligger nærmest skråt overfor hinanden på Holmbladsgade på Amager og ikke mindst Panduro...ikke efter noget specielt nogen af stederne...bare på en inspirationstur... Øv... :o(
Så det bliver en dag i sofaen med stille sysler...måske en lille lur senere...for jeg VIL altså se landskampen i aften...hvor jeg håber at DK banker Norge... :o)

Heldigvis skinner solen udenfor...og det vil jeg nyde...trods alt... :o)
Håber at din lørdag er smertefri og lyst fyldt... :o)

Ciao... :o)
3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Jeg har også lavet sådanne akvarier - det er sjovt og de bliver så fine :-)
Håber en stille dag, måske med lidt syning i haven, kan hjælpe på elendigheden :-)

Marianne sagde ...

hejsa
super fint akvarie... sådanne har ungerne også kreeret i deres "yngre" dage :)

- hvor er det godet der sker noget i din sag...forhåbenlig til din fordel...

jeg vil da gerne donere lidt stof hvis jeg har noget du kan bruge :)
hvis du skriver str. på sekskanter og evt .farver/mønstre vil jeg finde noget frem de næste dage...

og selvfølgelig hvor jeg skal sende hen... min mail står i min sidebar :)

kh♥ håber du er frisk til kampen i aften :)

Pernille på 1. sagde ...

Jeg er bare lykkelig, hvad andet skal jeg sige :):)

Jeg har sendt til dig i dag !!!