lørdag den 11. december 2010

Flyvske tanker...

Igår aftes inden regnen og tøvejret helt tog over, kom Yngstedatteren og hendes kæreste et smut forbi for at hjælpe mig med endnu et af mine påhit... Jeg havde spottet et spisebord ovre ved vores storskralds-container...og det ville jeg gerne kigge nærmere på..men det lå med stængerne i vejret...dejlige drejede stænger...og med en masse brædder dynget ovenpå... Ha, hvis de troede at de kunne skjule guld for mig, ja så må de tro om... for efter at have fået gravet det fri i ly af mørket, åbenbarede der sig det mest solide langbord (ca. 2½ m langt) jeg længe har set... Og staks kørte tankerne... Bordpladen havde nok set bedre dage, men men men... Og jeg havde jo nok ikke lige plads til det, men måske Ældstedatteren i hendes kommende spisekøkken... Tegningerne af lejligheden blev lige luret i nat da jeg alligevel ikke kunne sove...og nej hun kan ikke få plads til det... Jamen så foldede der sig straks en begyndende plan ud i mit hovede... :o)
For et par år siden havde jeg ganske billigt erhvervet mig et KÆMPE spisebord til min lille lejlighed... Jeg havde altid drømt om det der store langbord hvor vi alle kunne være bænket rundt om...igang med alskens kreative ting...og med plads til bærbare...og lektielæsning... men mine unger var jo helt og delvist fløjet fra reden, så det store bord brugte jeg bl.a også som klippe bord til store stykker stof/mønstre... Og jeg elskede det bord...men kunne måske godt se at det fyldte ret meget i min stue...så ved vemodig afsked blev det sendt ud i verden til en anden familie som ville elske det KÆMPE bord... Men det har været savnet mange gange siden... Måske skal det så også lige tilføjes at jeg på daværende tidspunkt også havde Ikeas største sofa...den er også siden blevet solgt videre og en mindre har gjort sit indtog... :o)

Men nu øjner jeg så chancen for at få et langbord i stuen igen... :o) Det ligger nu nede i min kældre med stængerne i vejret...ovenpå Ældstedatterens madrasser og andet godt...og skal jo så helst flyttes væk derfra i den kommende uge fordi hun forventer at kunne flytte sine ting i næste weekend... Så jeg sysler lidt med tanken om så småt at begynde min omrokering i det lille hjem...noget som jeg har glædet mig over at gøre meget i tidligere i mit liv... Jeg ser muligheder frem for begrænsninger...og jeg nyder at få gjort rent i alle krogene efterhånden som det åbenbare sig... :o)
Hmm...så skal jeg vist også lige skifte sofabord...godt at der står et mindre af slagsen i mit kælderrum... :o)
Nå men idag bliver vist bare en planlægningsdag...for om ikke så længe så skal jeg være hunde-sitter for Baby-hunden...de to rendemasker skal atter engang til julefrokost... ;o)

Men mon ikke at de flyvske tanker nok skal blive barske realiteter i meget nær fremtid... Jeg glæder mig... :o)

Håber at du får skabt dig en magisk lørdag... :o)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Spændende projekt, du lige fik.... Mon vi får billeder?

God lørdag til dig.

Lavendel sagde ...

Iiiiiih, hvor er du heldig - jeg er SÅ glad for mit store bord, jam' alt kan jo laves på sådan et. God fornøjelse med det hele!!!

Pernille på 1. sagde ...

Jeg er så spændt på at se hvordan det hele kommer til at se ud og hvornår du får basket det op, jeg er sikker på at det nok skal blive supert, jeg savner faktisk også mit det gamle lange bord, men det er foræret væk forlængst, mit skal dog også skiftes ud med et der står i skuret :)

Knus