mandag den 29. november 2010

Uhhh hvor er det bare koldt... :S

I aftes måtte der ekstra gang i stearinlysene...for hvor var her koldt... Og det er her også idag...den vind køler bare alt ned... Brrr... Men det er jo super hyggeligt med alle de lys... :o)

En ny stjerne er født...øh flyttet ind herhjemme... Den var på bud hos hjemmebutikken.dk ...ligesom de også har lykkepakker til næsten ingen penge... Jeg har købt én...og har allerede bestilt 2 mere... for der var rigtig mange lækre ting i...som jeg ikke kan vise her, fordi de skal bruges til gaver... :o)

Og så er årets første juletræ sat op i mit lille hjem...og pyntet med små glaskugler i skønne farver... Alt fra Panduro hobby :o) Har ikke rigtigt besluttet mig for om træet evt skal males... :o)

Og så er jeg igang med at hækle trommer til Ældstedatteren...det er meget sjældent at hun ytre ønske om noget hjemmegjort, så når jeg hørte et lille pip fra hende af at sådan nogle kunne hun da godt tænke sig, ja så fløj jeg jo nærmest til hæklenålen... :o)

Desværre er jeg lidt stiv i nakken idag, så ved ikke lige helt hvor meget jeg får lavet idag...men så kan jeg jo altid høre lidt musik...eller måske lytte til en af de lydbøger som jeg har fået hentet mig inde på DR's hjemmeside... :o)

3 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Ja jeg synes altså at det træ skal males, hvis det var hos mig skulle det være lyserødt, men der skal nok lidt mere spark til hos dig, det er da forresten rigtig fint.

Her var det mega koldt at gå på arbejde, det var helt klart vinden der gjorde det.

God bedring med nakken

Eva sagde ...

Sådan en tromme må jeg da vist lave. (jeg har en søn, der hedder Peter, som har den gren så kær....)

Juletræet er så fint. Jeg ville nok male det hvidt, for jeg er så kedelig.

Og den store stjerne,- den er da HELT fantastisk.
God bedring med nakken.

Mette Lykke sagde ...

Trommer og lydbøger lyder godt..
Og nu blev jeg så forelsket i den stjerne..