torsdag den 7. oktober 2010

Så kom regningen... :o(

Som alle, der har læst med her på bloggen, har kunne følge med i, har jeg kørt mig selv lidt hårdt den sidste uges tid...ikke meget tid til hvile og afstressning...og slet intet tid til krea... Og det bliver jeg så straffet for idag... Min krop vil slet ikke lystre...jeg glemmer fra næse til mund...og så tuder jeg over ingenting... Jeg er så gennemsyret af træthed... men sover ikke særlig meget...

Så jeg trak "håndbremsen" over middag og udskød min aftale med min Allergo'este ven til en anden dag... Død ærgeligt... men nødvendigt... Jeg kan ikke bare gøre som jeg har lyst til, uden at tage hensyn til mit helbred... Det er bare så svært, når lysten og viljen er der...men evnen mangler... :oS

Jeg kan godt forstå hvis det er svært for andre at forstå hvad det er der sker med mig... Jeg bliver bare nødt til at acceptere det, når jeg kan mærke det...og hen ad vejen blive bedre til at "dosere" de ting jeg gerne vil over mere tid... så skal det nok gå det hele... Optimisten findes jo stadigvæk et sted derinde i moradset... :o)

Og så blev jeg da også lige lidt forskrækket da Pernille ( ringede og fortalte at hun var blevet indlagt på sygehuset...ærgeligt at jeg så bor så langt væk...men godt at telefonen er lige ved hånden... :o)

Nu er der dømt afslapning i det lille hjem... måske krydderet med det som jeg holder rigtigt meget af...nemlig lidt patchwork-syning... :o)

På den anden side af weekenden ser alting helt anderledes ud...det ved jeg af erfaring... :o)

Pas godt på dig selv derude...og skab dig en god aften... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Jamen, jamen,- pas nu på dig selv. Du må fordele alle de gode ting, du så gerne vil med lidt større pauser imellem. Så når du det hele alligevel.
God aften.

Mette Lykke sagde ...

Ja hvornår lære vi det..
Jeg har det jo på sammen måde..
Godt så at du fik trukket i bremsen..
Godnat og sov godt.