søndag den 31. oktober 2010

Hold da op en hygsom weekend... :o)

Fredag blev jo som bekendt brugt til indkøb... :o) Og tænk engang imens vi stod ved kassen i Føtex, ja så nærmest hoppede Woody og Gravhunden fra Toystory-pez figurene ned i min indkøbskurv...og ja de måtte jo så bare med hjem til samlingen...også fordi at Buzz Lightyear var helt ene og alene på den hylde... :o)

Og så er de to små havenisser fra Søstrene rykket ind i det lille hjem... En ny samling er startet... :o)

Lørdag havde jeg en aftale med Ældstedatteren og Øjestenen...vi havde snakket om at tage en Strøgtur, men energien rakte ikke helt til det for nogen af os... Som I ser på billedet ovenover vil Øjestenen meget nødigt gå glip af noget...hun sidder med hele gearet på foran tv'et og venter på at vi andre skal få snørret støvler og andet løst... :o)
Vi fik travet en lille tur på Gl. Kongevej...og Ældstedatteren fik et tilgodebevis i Kop og Kande, for en af de fødselsdagsgaver fra hendes far, som hun gerne ville have byttet... Samme sted så jeg et cupcake-stativ som så ret interessant ud... måske skulle jeg cykle en tur forbi "min" Kop og Kande butik imorgen... ;o) Yngstedatteren havde fået lokket os til at købe vampyr-tænder og vampyr-make-up med til hende, fordi hun skulle til Halloweenfest lørdag aften...imens var hun selv ude og købe tøj til out-fittet... :o)

Så da Yngstedatteren senere kom forbi hjemme hos mig, for at få ordnet hår og make-up af Ældstedatteren, syntes Øjestenen lige at hun ville prøve de der vampyr-tænder og den MEGET lyse pudder ...og hun så da også lidt farlig ud...men stadigvæk super smuk... :o)

Jeg fik desværre ikke spurgt om jeg måtte lægge billedet af Yngstedatterens færdige look her på bloggen...så det må jeg desværre vente med... hvis jeg da får lov... hun var stylet som en af personerne fra Twilight-filmen, tror nok hun hedder Alice...og hun så rigtig godt ud...lignede det billede som blev brugt som inspiration... :o)

Ældstedatteren og Øjestenen blev her og overnattede...og vi havde snakket om at tage en tur i Zoo idag...men men men... Øjestenen havde feber fra morgenstunden, så den tur udskyder vi til en anden dag hvor vi alle er helt på toppen... :o)

Og sådan går det med blomsten i min Aloe Vera... Jeg tror den bliver gul når den springer ud... Det er altså lidt sjovt at følge noget jeg ikke har oplevet før ... :o)

Håber at du må får en lækker søndag aften... :o)
Ciao... :o)

2 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Dejlig Øjesten, du har dig...venter spændt på at "min" skal vokse sig lidt større og kunne samtale med mormor...jeg mener at kunne huske Aloe og agarver i blomst i Spanien - flotte, flotte blomster!

Betty sagde ...

Er enig med dig....hun er smuk og dejlig, hende øjestenen...og sikke en dejlig weekend!