mandag den 18. oktober 2010

Godt og blandet... :o)

Tak for lykønskningerne ... og de fine ord til gaverne jeg havde givet...:o)

Lørdag, da jeg kom hjem fra fødselsdagen, lå der en lille pakke i min postkasse... Med stof fra Miri... :o) Fine stoffer der nok skal få plads i mine projekter... :o)

Og selv om det var Ældstedatterens fødselsdag, ville hun gerne have mig med til Baby-og småbørnsmessen i Øksnehallen på Vesterbro... Og det var da også et hit, ligesom da vi var afsted i foråret... :o)

Bl.a. fik vi jo en goody-bag ved indgangen... de fleste af tingene fra min pose vælger jeg nu at give videre til Ældstedatterens veninde, der skal føde snart... :o)

Jeg fik disse to fine skåle af Ældstedatteren... :o). Og hun fik købt sig et par lækre skindtasker fra http://bystroom.dk/ ... Lidt misundelig er jeg...især på den lilla BELL-computertaske med sløjfen som hun købte... Meeen jeg kan jo måske "arve" den når/hvis hun bliver træt af den... ;o)

Idag har jeg været med Yngstedatteren til samtale inde på Distrikts Psykiatrisk Center og det gik rigtig godt... :o)
Det var en ung kvindelig psykiater der var super god til at spørge ind ... Hvilket jeg selvfølgelig måtte rose hende for inden vi gik... :o)
Nu skal Yngstedatterens "sag" så tages op i teamet på torsdag...og så får hun nærmere besked derefter om hvor hun evt skal deltage/behandles... :o)

Jeg var fuldstændig mørbanket da jeg kom hjem, så efter at have kæmpet et par timer i sofahjørnet, gav jeg op og tog en eftermiddagslur på et par timer... Skønt... :o)

Tror jeg vil slukke for tv'et, som jeg alligevel ikke ser på, og læse lidt i den bog jeg har gang i... :o)

Fortsat god aften :o)
Ciao... :o)

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Jeg synes det er dejligt at læse, hvor stor en del af hinandens liv, du og dine døtre er.