søndag den 22. august 2010

Hey du!...STOP så med den regn dans... :o(

Og jeg mener det altså... Jeg har helt opgivet min lille have... Ukrudtet vokser lystigt... blomsterne drukner i potterne...selv om jeg tømmer dem af...for næppe er de tømt af før en ny skylle af regn hærger... Nu må det være nok...
Mine gummistøvler er kaput... og i fredags gik mine reserve-i-mangel-af-gummistøvler Pucca-converses itu... Og jeg nægter altså at tage vinterstøvlerne på endnu... Så kære vejrguder, giv lige lidt mere sommer med tørvejr... :o)

Nå men når nu alt det man godt kunne tænke sig at lave udendørs nu drukner i regn, ja så trækker indendørs sysler heldigvis... :o)

Min sofa, som er en Klippan fra IKEA, har fået "nyt" betræk på... :o)

Jeg har for nogle år siden også haft sådan en sofa...og kan godt lide tanken om at man kan tage betrækket af og vaske det, eller skifte det ud med et andet... :o)
Selvom jeg skilte mig af med sofaen dengang beholdt jeg det ene ekstra betræk jeg havde til den...og det er nu kommet mig til gode... :o)
Da jeg købte denne sofa var der sort betræk på...og det trængte nu i den grad til en tur i vaskemaskinen...så var det jo bare lige at iklæde sofaen i en ny "kjole"... :o)

Dette betræk kan ikke købes mere ...
Men jeg drømmer om at tilføje dette betræk til "samlingen" :o) Billedet er lånt på IKEAs hjemmeside.


Og så har jeg da helt glemt at vise et kup jeg gjorde for et lille stykke tid siden hos http://www.hjemmebutikken.dk/ ... :o)

Denne skønne lampe fra Green Gate, som var sat ret meget ned... :o)
Lampeskærmen, som er mere neon-pink in real life, havde jeg liggende i kælderen... Kan egentlig godt lide farverne sammen, men er ikke så meget til faconen på lampeskærmen, synes at den går for meget udad nederst...men det var lige hvad jeg havde ved hånden i en snæver vending...så jeg vil kigge mig omkring efter en anden skærm... måske en af Rie Elise Larsens skønne foldede skærme... :o)

Hvad får du din søndag til at gå med?... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg skubber arbejdet foran mig, mens jeg slår græs, rydder op, spiser frokost......
Men om lidt går den ikke mere, så da lukker jeg døren til arbejdsværelset og går i gang. Hvis altså ikke....


Jeg har også en Klippan, men den har brunt læderbetræk, og jeg er så glad for den.

God søndag.

Mette Lykke sagde ...

Min have ligner noget, jeg ikke syntes om, så jeg kender det godt..
Måske er det syndfloden der har ramt os..