fredag den 13. august 2010

Endelig... :o)

...blev jeg frisk igen... :o). Ja faktisk igår var jeg så frisk at jeg tog en tur hjem og besøgte Øjestenen og Ældstedatteren... :o) Og det var jo super hyggeligt som altid... :o)

Idag var jeg så afsted i projektet igen...og det var også rart at komme tilbage dertil igen... :o)
Jeg skulle bl.a. til samtale med min kontaktperson omkring det med praktikken... Og det er åbenbart svært at finde et sted til mig, som jo ikke har noget kontor erfaring what-so-ever... :o)
Men optimismen længe leve... :o)
Udover praktik-snakken, fik os også en sludder om bøger, på papir og lyd... :o). Ganske hyggeligt... :o)

Og så var jeg ude og gå en rask tur i lokalområdet hvor projektet ligger...og så ar det altså lige at jeg havnede i en butik a la Tiger, den hedder bare Kræmmerhuset... :o) Det har et lidt større udvalg, men også de samme ting som Tiger-butikkerne... :o)
Og jeg skulle bare lige købe lidt bomuldsgarn...whupti...så lå de to skønne ting som du ser på billedet nede i min kurv... :o) Jeg kunne slet ikke stå for hverken kanden eller krukken...og til 10,- stk, ja så går det nok... :o)

Idag har jeg så også fået en kommentar til mit hjem, som overraskede mig og kom lidt bag på mig... Kommentaren lød "Det virker helt manisk...", sagt af en person som var her for første gang...og også for sidste... Ja altså ikke på grund af bemærkningen... :o)

Jeg vil nu hellere sige at jeg nok lider af manglen på begrænsningens kunst... Hvilket også var mit svar på tiltalen... :o)

Nå nu må jeg hellere se at komme over og få handlet lidt mad...for uden den holder jeg ikke så længe som jeg gerne vil... :o)

Nyd solen derude... :o)
Ciao... :o)

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Sikke to skønne ting du har fået , og billige det var de da. Vi har ikke noget der hedder kræmmerhuset !
Sikke da en mærkelig bemærkning at få om sit hjem, jeg er sikker på at det ikke er spor manisk !!!!!!!!!
Knus og god weekend

Mette Lykke sagde ...

Mærkeligt som folk kan skrive dumme ting.. Gad vide hvad de for ud af det, fred være med dem.
Det er længe siden jeg har været forbi og sige hej.. Man jeg har kigget med..
Ha `en god lørdag.