fredag den 18. juni 2010

Endelig... :o)

...så kunne jeg komme på nettet igen... Mit mobile internet har drillet... men nu lykkedes det... :o)
I onsdags var jeg med Yngstedatteren inde på laboratoriet i Pilestræde for at hun kunne få taget blodprøver...hun har i et stykke tid haft problemer med maven og lægen henviste dertil for at få klarlagt om hun evt. er allergisk overfor et eller andet i maden...og så ville hun jo gerne have Moar med... :o)
Og vejret var jo herligt, så vi valgte derefter atgå en tur op igennem Købmagergade og ned af Strøget... Indenom Søstene Grene faldt jeg pladask for det skønne og farvestrålende Babushka gavepapir... :o)

Og så gik benene næsten helt af sig selv en tur ned i Butik Akimbo... Der blev der investeret i endnu mere papir, en fold-ud cowboy, et keramik-perle armbånd i skønne farver og ...
...denne skønne lille elefant-knop/greb...som jeg bare slet ikke kunne stå for... ved da også lige præcist hvor det skal pryde... :o)

Igår var det så Yngstedatterens fødselsdag, og den blev fejret inde i Ældstedatterens lejlighed, hvor Yngstedatteren og jeg tog imod Ældstedatteren og Øjestenen da de kom hjem fra ferien i Tyrkiet kl 12.30... Det var dejligt at se dem igen og høre om alle deres oplevelser...og vi fik guffet lagkage og Yngstedatteren fik sine gaver... :o)

Idag er jeg bare træt...men skal da se om jeg ikke kan få lavet lidt praktisk herhjemme... :o)

Jeg er forresten blevet spurgt hvor stort Yngstedatterens hæklede tæppe var...det blev ca. 140x200 cm... :o)

Og jeg er lige nu igang med at hækle en the-varmer til blogshoppen... :o)

Og så er jeg lidt misundelig på alle Fyn-boerne i denne weekend... Rice holder lagersalg igen-igen... I Odense... :o)

Nå men tilbage til det mere kedelige ...skal tørre lidt støv af...måske få vasket et par maskiner tøj...osv. osv.... :oS

Skab dig en lækker fredag... :o)
Ciao... :o)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Hyggelige gøremål hos dig. (Det var et stort tæppe! Flot var det også)

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi

Som altid er det nogle rigtig lækre ting du har købt, du skal nu ikke være så misundelig på det lagersalg, jeg har været der og der var så mange mennesker at man slet ikke kunne komme rundt, så jeg brugte næsten ingen penge, faktisk det laveste beløb jeg nogensinde har prøvet :) der var også lagersalg hos Aspergreen der var jeg bagefter her røg der lige et par kager ned der var formet som lysestager :)
Knus

Mit pusterum sagde ...

Hej!

Flot flot papir du har købt. Og ELEFANTEN....... Den er jo ikke til at stå for :o)
God fredag.

Kh Randi