lørdag den 23. januar 2010

Endelig gjort... :o)

Så fik jeg endelig overvundet mig selv, og fik ringet til en anden maler, som ikke brændte mig af... :o)
Og han gav et suverænt godt tilbud (jeg kunne dårligt nok have gjort det selv til den pris), på at male mit sove/krea-værelse og min entré, så jeg slog til på stedet og farver blev aftalt og start dag... :o)
Så mandag d. 22. feb. kl. 8.00 starter forvandlingen af mit lille hjem... :o)

Og tænk engang...hans fordelagtige tilbud giver mig mulighed for at tænke i nye farver i mit køkken og evt. på mit badeværelse... :o)

Og tankerne er allerede gået igang, men jeg ville jo også gerne bare rive noget af det gamle køkken ned og få bygget et køkkenbord op i gasbeton...med en solid træplade på...og en hvid porcelæns vask... Så skal vand og afløbsinstallationerne da godt nok forlænges lidt... og jeg skal komme til penge... for selv om det ikke er dyre drømme jeg har, så rækker en kontanthjælp ikke til meget andet end de daglige fornødenheder.. :o(... Men det er skønt at drømme og planlægge, for jeg har jo den famøse tre-benede lykkefrø siddende ved døren til at byde rigdom og lykke indenfor...så lur mig om det hele ikke nok skal gå op i en højere enhed i løbet af dette år... :o)

Nu vil jeg så igen gå på jagt efter en billig gammel stumtjener i træ...til min Pippi-look-a-like entré... Og der kommer selvfølgelig masser af fotoopfølgning af projekt maling...og ikke mindst indretning af sove/krea værelset... :o)

Håber at din lørdag er lige så optimistisk som min er... :oD
Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi, jeg er sikker på at din lykkefrø nok skal hjælpe dig så du kan få lavet dit køkken om. Jeg går også og drømmer om en ny bordplade, tror nok at jeg kan få hjælpe af min svoger til projektet. Enten vil jeg have en plade hvor jeg ligger de fineste hvide store klinker på, ellers skal det være en træplade der bliver bejdset sort og lakeret, er mest stemt for det første. Ja jeg har også engang skrevet om min jagt efter en stumtjener, jeg har ikke fundet den endnu, min skal stå i soveværelset :)
Hvor er det dejligt at du endelig fik lavet en aftale med en maler, jeg er spændt på at se resultatet.
Knus

Mette Lykke sagde ...

Det bliver stort at få ny maling på væggene..
Og jeg glæder mig til at følge udviklingen..