fredag den 23. oktober 2009

Kinder-overraskelse?...

Hele 3 indlæg på samme dag?...det går da virkelig ikke... ;o)Endnu en fugl... Denne har fundet vej til min vindueskarm... :o)


Disse to vidunderlige buttede "Fuglekonger" sprang faktisk ned i hænderne på mig, igår da vi også lige fik rundet Søsterne Grene... :o) De måtte bare med hjem... :o)


Ligesom disse små helt vidunderlige kage-ophæng... :o)
Og idag, efter jeg havde fået slebet tanden til så den passede og jeg igen er i stand til at indtage fast føde, kom jeg til at gå en tur i Panduro Hobby... :o)

Julen nærmer sig jo med hastige skridt, og snart står den for døren...og så er den svær at komme uden om ;o)
Så nu har jeg lidt som jeg kan muntre mig med igen... :o)

Nu fik jeg ingen Mormor, men pyt...lidt Tomatsuppe skal indtages lige om lidt...så er der jo snart Vild med dans...og Det nye Talkshow, med min egen lille skærmtrold Anders Lund Madsen... :o)

Har I forresten set ham som Miljøtrolden i de der udsendelser med Christine(Kender du typen?) og Mads (Blærerøv) Christensen?... Han er da bare nuttet...altså Anders...og jo måske også Mads, men han er bare ikke nuttet på den søde måde...måske mere på her kommer jeg måden... ;o)

Rigtig god fredag aften,

Ciao

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sikke en Fredag !
Hvad mon du skal bruge alt det fimo til ? Spændende :-)

Pernille på 1. sagde ...

Sikke da nogle herlige ting, jeg må da snart en tur i Søstrene :) hvad skal du lave ud af det fimo ler ?

Knus

Madame sagde ...

Og god lørdag til dig, kære Pi - sikke nogle søde og sjove ting, du har købt. Jeg elsker søstrene Grene og Panduro Hobby :-)

Anette sagde ...

SIkke nogle gode ting du har købt. Kageophængene så jeg (nogle i stil med) ved Nordhjem i et nyhedsbrev. De er så søde :P