onsdag den 26. august 2009

Jubii...endelig...

...sker der noget her på hjemmefronten... :o)

Lige nu ligner det godt nok ragnarok... De forstår at brede sig, de unge mennesker... :o)
Men bare det at de fire største møbler er kommet ud gennem stuen og gangen og ud på traileren...er blevet kørt til ny gade, ny opgang, ny etage, ny lejlighed... Alle smiler og er glade...på trods af slæbet... :o)
Nu venter så bare småtingene..mon de kommer og henter dem lige om lidt?... :o)
Jeg håber og krydser fingre...for så kan jeg nå fredag morgen at få ringet til Varmemesteren og spørge om han kan anbefale en maler...og så evt. få ringet til denne og få lavet en aftale om hvornår han kan komme og male mit soveværelse...og det er kun fordi jeg har mange penge på vedligeholdelseskontoen at jeg tager mig den luksus...ellers plejer jeg at knokle med det selv... :o)

Men jeg orker faktisk ikke rigtigt...ovenpå tapetnedtagningen i yngstedatterens+kærestens nye bolig...og heller ikke rigtigt nu hvor jeg endelig er kommet godt igang igen med "praktikken"... :o)

Jeg vil passe lidt på mig selv i den kommende tid, for der kommer også flere tandlægebesøg...og om ikke så længe så banker efteråret og vinteren jo også for alvor på døren...ikke fordi jeg er nervøs for at få mere depression i rygsækken, nej jeg orker bare ikke at bliver syg mere på denne side af jul... Og det ønske skulle da vel nok kunne imødekommes... :o)

Og så glæder jeg mig bare til at komme ordentligt i orden...med eget soveværelse...med et lille hyggeligt krea-hjørne...hylder til stof o.a....bord hvor jeg kan sidde og nørkle... lidt mere luft i stuen...et spisebord der er frit til faktisk at sætte sig ned og spise ved... :o)

Og en opringning klogere: Nej de kommer ikke og henter mere idag ... ... :o(
Nu må vi så se hvor jeg skal sove i nat...for de har sat min madras på højkant...og har dækket min rullemadras med hvad ved jeg... Men jeg vil i min seng i nat...så må jeg jo bare selv til det...

Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hvor lyder det godt at alle de store ting er blevet hentet. Jeg håber at din datter er lidt hurtigere end min, jeg har stadig nogle af cecilies ting.... smiler.. jeg tror aldrig hun flytter helt !

Det er da bare super at du kan sætte andre til at male det soveværelse, fedt at der er plads til et krea hjørne. det er der ikke i mit, ja jo og måske, hvis jeg fjernede mit tv!

Knus og dejlig aften

Pi Andrea sagde ...

Jeg må sige at jeg også er lidt nervøs mht resten der skal hentes..håber ikkedet kommer til at trække meget ud...ellers må jeg jo bare sætte det i kælderen... :o)
Ja men det er som sagt også kun fordi jeg har en pæn slat penge på vedligeholdelseskontoen, at jeg kan lade andre om det kedelige og hårde arbejde... :o)
Jeg har besluttet at jeg ikke vil have tv i soveværelset...for så er det så nemt at tænde det og ikke få læst alle de børger jeg gerne vil læse...og NÅR der på et tidspunkt kommer en mand ind i billedet, så skulle tv i soveværelset heller ikke være specielt befordrende for lagengymnastikkens hyppighed... ;o)

Knuss