tirsdag den 9. juni 2009

Mandag...tirsdag...

Det var så igår at jeg fandt ud af at jeg var blevet trukket ud som en af vinderne hos http://detkreative.blogspot.com/... Skønt... :o)
...men ikke nok med det...så var jeg faktisk også blevet trukket ud som en vinder hos http://kasparasregnbue.bloggagratis.se/ ...
Hele to gevinster på en gang ...det er ihvertfald ikke noget jeg er vandt til... :o)

Dagen var væk igår før jeg anede det...og det hang nok meget sammen med at yngstedatteren meldte sin ankomst midt på eftermiddagen... :o)
-vi handlede ind sammen... lavede mad sammen... spiste og hyggede... og snakkede og snakkede... :o)

Og så blev det tirsdag..og jeg skulle til samtale inde på det projekt jeg er blevet sendt ud i af Jobcenteret... Og det er nu en realitet at det ikke bliver i år at jeg starter på lærerseminariet... De (Jobcenteret) ønsker at jeg skal ud i relevant jobtræning i lærerfaget i min. 3 mdr. Men da skolerne går på sommerferie lige om hjørnet, kan det jo først blive til august ...hvor jeg så havde en plads på seminariet...men den må jeg så sige nej til i denne omgang... :o(
Så når jeg har snakket med den jobkonsulent (der skal formidle kontakten med den skole jeg så skal i "praktik" på) her i løbet af de næste par uger, så har jeg mulighed for at benytte mig af et par tilbud som de tilbyder på projektet...enten Sats (motionscenter) 2-3 gange om ugen...eller yoga...og for dem der kender mig så ved de godt hvad valget bliver...nemlig yoga... Jeg ville pine mig selv unødigt ved at binde mig til et motionsprogram oppe i et af de der tortur-centre... Hatten af for dem der kan motivere dem selv til det..men det er altså ikke lige mig... :o)

Meget skuffet...skide sur...og følelsen af ikke at kunne slå til...at være et minus-menneske... slog så ned i mig på vej hjem... Jeg skulle skifte S-tog på vejen hjem, og lige før jeg skulle af trillede tårerne så bare... jeg skyndte mig af og kastede mig ned på den nærmeste tomme bænk og gav tårerne frit løb... Lige pludselig stod der en fremmed dame foran mig og spurgte om jeg var ok... jeg kunne naturligvis ikke lige svarer med det samme pga klumpen i halsen... Jeg fik svaret lidt undvigende..men hun blev ved...uden dog at virke påtrængende... Og jeg fik i korte træk fortalt hende hvad det handlede om...hun kommentere det lidt...og fik spurgt om jeg ikke havde nogen som jeg kunne ringe til...om der var nogen hjemme... Jeg kom så til at tænke på at jeg sad på en station...damen var jo bange for at jeg skulle være så depressiv at jeg evt. ville springe ud foran toget!... Jeg fik forsikret hende om at jeg ikke var selvmordstruet...og atjeg bare gerne ville hjem...havde troet at jeg kunne nå at komme hjem før tårerkanalerne rendte over... men nej... Hun smilede og sagde at det var da også bare ok... Jeg skulle med samme S-tog som hende og hendes mand, som det så gik op for mig stod lidt væk...hun tilbød at vi kunne sidde sammen hvis jeg havde lyst... Hun fortalte at de skulle til en eller anden byfest og høre en eller anden sanger, som hun spurgte om jeg kendte...hvilket jeg ikke gjorde... ... ... Men det korte af det lange er bare at jeg blev så overrasket over at der var en der reagerede på min ked-af-det-hed... Huskede da også at få takket hende og kommenteret dét hun havde gjort som noget exeptionelt... Fantastisk oplevelse... :o)
Jeg tudede dog lidt videre da jeg var kommet hjem... :o)
Nu har jeg det ok...har spist rester fra det lækre mad vi lavede igår... og snakket lidt med pigerne...og med en ven og en veninde... Og så var det tid til at surfe lidt rundt og læse hos andre bloggere...og så var jeg parat til at skrive mit indlæg ... :o)
Resten af aftenen skal tilbringes under dynen...for jeg fryyyyssser...foran tv'et... :o)

Håber at alle har haft en tålelig tirsdag... :o)
Buena notte

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Du er en dejlig kvinde.

Kaspara sagde ...

God morgen, Pi Andrea!
Håper dagen i dag blir bedre enn gårsdagen og at skuffelsen og du kjente har bleknet litt.
Kjedelig at du ikke kommer i gang med lærerseminaret i høst. Skjønner jo at det var en nedtur, men du har sikkert mange, mange år framfor deg, og jeg har full tro på at du får gjennomført det en vakker dag.
Så herlig at du vant to konkurranser! Hjertet ble sendt av gårde i går morges, og er vel framme senest i morgen vil jeg tro.
Ha en så fin dag som mulig, Pi Andrea!
Klem fra Kaspara

Madame sagde ...

Hvor var det smukt at læse, at en fremmed kvinde tog sig så varmt og omsorgsfuldt af dig!!! Jeg håber, du bliver glad for jobtræningen som lærer, og at gå til yoga. Jeg ville gene gå til yoga, men jeg synes ikke, jeg har tiden til det. Det er spændende , at der nu er lagt en plan, og at det ser ud til at lykkes, at du bliver lærer.

Ha' en dejlig onsdag!

Det gule hus sagde ...

Først tillykke med gevinsterne det var godt til dig og så lige netop på sådan en dag. Det var flot at der var en dame der reagerede, da hun så dig på bænken og flot at du huskede at takke hende.
Regler og love omkring arbejdstræning/prøve virker nogen gange lidt uoverskuelige. Men du er på vej...

Pi Andrea sagde ...

Losarinas mor: Kommentar unødvendig.... ;o)

Kaspara: Jeg har det meget bedre idag... Og så glæder jeg mig til at modtage hjertet... :o)

Madame: Ja blive til noget, skal jeg nok...men hvad..det må tiden vise... Jeg er fuld af gå-på-mod og glæde til livet, som vi har fået for at nyde det... :o)

Lis-det gule hus: Ja jeg er på vej...hver dag... Selv om de prøver at spænde ben og af og til tager modet fra mig...heldigvis ikke så længe af gangen... :o)