lørdag den 6. juni 2009

Hmm... :o)

Lørdag er startet lidt underligt... :o)

Vågnede først kl. 11.30, helt rundt på gulvet... Havde drømt om at være flyttet til Bergen under ny identitet, græsk, men uden at kunne en brokke græsk... Hi-hi...
Så var jeg pludselig i Allerød, hvor jeg blev ansat som pige i huset hos en kvindelig, meget distræt, forfatter...der brugte jeg det meste af tiden på at gå MEGET lange ture med det her barn i barnevognen... Så bl.a. Cliff Richard stå som en anden falleret sanger på en blok-vogn i et lille butikscenter...der stod to-tre mennesker og kiggede på ham... Og jeg gik med tanker om at huske at spørge Gud, når jeg engang kom op til ham, om han ikke ville overveje at modernisere mennesket med en indbygget skridttæller... HA-HA-HA-HA-HA... En gang imellem må jeg undre mig over hvad det er man ligger og får brygget sammen på sådan en nat... ;o)

Nu er der provianteret og klar til fodboldKAMPEN i aften... :o)

Og fik hentet pakke på posthuset... :o)Skønne opbevaringskasser fra House Doctor, købt brugt på Trendsales, som skal bruges til skråbånd, sytråd og andet sy-godter... :o)


Igår var også en god dag... :o)

Først fik jeg en forsinket fødselsdagsgave(af mig selv ;o))...en skøn lysestage som jeg også har ønsket mig længe... :o)Den har så fine detaljer...og dejlige farver... Lige mig... :o)

Og så fik jeg lysten til at brodere tilbage... Den har været væk et års tid... men nu fik jeg taget hul med et lille yndigt motiv af en bambi... Ja ja...jeg er bidt af en bambi i øjeblikket... :o)Men nu vil jeg gå igang med at fylde kasserne med det som har ligget og rodet alt for længe... :o)
Rigtig god lørdag til alle jer derude der læser med... Og god kamp, hvis interessen også er der for dig... ;o)
Ciao

5 kommentarer:

Julia sagde ...

sikke nogle fantastiske ting - og hvor er den fin, den bambi!

Pernille på 1. sagde ...

Vi prøver igen :)

Pernille på 1. sagde ...

Griner nu kunne jeg også havde jeg ikke skrevet noget.
Skøn skøn lysestage, den kan jeg godt forstå at du er vild med. og æskerne dem er jeg da også for tosset med. Er så overrasket over at kunne skrive her nu, hvad sker der mon.
Knus pernille

Madame sagde ...

Sikke en dejlig lysestage - man bliver i godt humør af at kigge på den :O)

Losarinas mor sagde ...

Hvilken vildt underlig og forvirret drøm :-) Og hvilke lækkerier du har fået fat på :-)
Den lilla Bambi er bare så fin !
Og ja- jeg så kampen og synes faktisk den var kedelig..