fredag den 5. juni 2009

Grundlovsdag...

...og fars dag... Den sætter tanker igang...


Jeg mistede min far til kræften for 12 år siden...og jeg savner ham stadigvæk... Han nåede dog at blive 70 år gammel, men jeg havde selvfølgelig håbet på at han blev ved min side resten af mit liv...utopi, ja...men ikke desto mindre et ønske... :o)


Og så nåede jeg faktisk det som jeg havde sat mig for igår... :o)


Både de huslige pligter + lidt til... Og de kreative jeg havde lyst til... :o)


Et billede jeg længe har haft i tankerne blev søsat... :o)








Og jeg fik tegnet bambi af...selv om det først så ud til ikke at ville lykkes...ovenikøbet i to størrelser... :o)



Og nu ligger denne dag så åben for hvad jeg end nu har lyst til... :o)

Håber at alle må få en fredsommelig fredag... :o)

Ciao


3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Et dejligt indlæg , som viser både sorg, savn, glæde og nysgerrighed :-)

Kaspara sagde ...

Hei Pi Andrea
Takk for koselig hilsen! Bildet med de sjarmerende husene ble herlig rett og slett! Husene ligner veldig de trehusene jeg en gang viste på bloggen min.
Kjenner godt igjen følelsen av savn etter en kjær pappa. Jeg mistet faren min en uke før min eldste sønn ble født. Det var så nære på at de to fikk møttes, men dessverre så ble det ikke sånn. Har valgt å glede meg over at pappa VISSTE at vi skulle ha barn, og at det var en gutt og barnets navn. Han fikk kjenne på forventningene og følge graviditeten.
Synes det virker ekstra tøft dette med kreftsykdommen og ofte lange sykeleier.På en annen side får man kanskje snakket ut og tatt farvel på en annen måte. Pappa døde brått (men var hele 83 år) på operasjonsbordet etter at hovedpulsåren sprakk. Vi skulle hatt en telefonlinje opp til himmelen, og kunne pratet med fedrene våres. Det hadde vært skjønt å bare fått pratet en halv time!
Håper farsdagen ikke blir for sår og at du kan glede deg over fine minner og at du fikk oppleve faren din.
Ha en god helg! Klemmer fra kaspara

Madame sagde ...

Godmorgen til dig! Det er så trist at læse, at din far døde af kræft alt for tidligt. Sådan mistede jeg min mor for 10 år siden. Men det er dejligt at læse om din kreativitet!