mandag den 25. maj 2009

Søndagshygge...

Her er så de 2 næste nederdele som jeg fik lavet færdige igår formiddags. Og så gik turen hjem til min ældste datter og Øjestenen. Og de blev begge to glade for de 4 nederdele... :o)
Og vi havde en hyggelig eftermiddag og aften med bl.a Singstar som min yngste datter kom forbi med omkring spisetid... :o)

Det lille nummer er klart mere frisk, men er stadigvæk bleg efter den uges skærmysler på hospitalet... Men nu ser vi frem til at hun om 14 dages tid skal starte i børnehaven...Så starter en ny æra for hende... :o)
Da jeg så kom hjem i aftes ville jeg skrive dette indlæg her...og lægge billederne ind...men mit mobile bredbånd ville overhovedet ikke som jeg ville...så jeg gav til sidst op og smuttede på køjen... :o)
Nu er der dømt læsning... :o)
Jeg er lige gået igang med Camilla Läckbergs Tyskerungen og den tegner spændende... :o)
Senere vil jeg så få svinget støvsugeren og få taget liv af de velvoksne nullermænd... :o)
Og hvem ved hvad så lysten er... måske male de rammer der ligger og venter...eller sy et par nederdele til mig selv... eller måske få hæklet lidt mere på heksagon-tæpperne...Det vil tiden vise... :o)
Jeg har forøvrigt forsøgt mig udi at svare jer der har kommenteret...men det vil ikke rigtig lykkes for mig at svare i kommentar feltet...ved ikke lige om der er mig der gør noget forkert...men jeg forsøger igen senere... :o)
Rigtig møjsommelig mandag til alle der måtte læse dette... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Kaspara sagde ...

Heisan!
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Så gøy at du titter innom. Har inntrykk av at det er flest svenske og norske foruten Maria Frk. Fryd fra Danmark, men der var jammen en danske til! Vi nordmenn er jo komplett ville etter Danmark og det som smaker av danskt.
Så flink du er til å sy herlige skjørt til barn! Tenk å ha en bestemor som kommer med hele 4 slike fine skjørt! Lykke!
Mine favoritter er de to i innlegget under. Herlig med heklet blomst og lomme på, samt det blåblomstrete stoffet var ekstra fint!
Ha en fin vårkveld! Klem fr kaspara i Norge

Madame sagde ...

Sikke nogle smukke nederdele, du har syet! Jeg har et lille barnebarn på 4 år, og du inspirerer til, at jeg finder symaskinen frem fra gemmerne ;-)