mandag den 10. oktober 2011

Jeg har været slem...bare lidt... ;o)


Uh jeg har luret på disse kage-lysestager fra Falby's af pænt længe...


Og så kom jeg tilfældigvis forbi hos vintage-kompagniet -og snupti wupti så havde de sørme fået dem i butikken... :o)
Og så gik der jo ikke længe før jeg havde trykket køb... og så røg den smuksak af en arkivkasse altså også lige med i kurven...og et par bedelys... men så var det altså også slut... :o)Og jeg skal da lige love for at det er blevet gummistøvle vejr...så disse røde lyn bliver flittigt iført når turen går udendørs... :o)Jeg var eller lige gået helt død med det kreative efter at have syet både Pernilles og mit blomster patchwork tæpper færdige... ja færdige og færdige, det er måske så meget sagt... men der mangler altså "kun" at blive syet bagbeklædning på, og det har jeg ikke plads i mit lille hjem til at få lagt ordentligt ud... sådan 2½x3meter det fylder altså lidt... :o)
Men så sad jeg i lørdags og følte mig lidt urolig...for jeg havde jo ikke noget nørkleri igang... men jo vent lidt, tænkte jeg, var der ikke noget med at jeg for 1 års tid siden gik igang med at hækle en lille gravhund til Yngstedatteren...og den var ligesom strandet på grund af hvad kan jeg ikke huske... Hmm.. 
Nå men det blev gravet frem fra kurven og nu er jeg atter i sving med dyret...og kan allerede se at den har en nuttetheds effekt der gør at der må en her til det lille hjem også... :o)
Så jeg smutter lige over i sofaen igen og hækler videre... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Karen sagde ...

De lysestager er da også aldeles fantastiske - kan godt forstå at de og den flotte æske nu skal bo hjemme hos dig ;o)
Kh Karen

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er kassen fin! - Den kunne jeg godt finde plads til i min lune bolig (:

- Kit