tirsdag den 22. februar 2011

Solskin...


...er det udenfor idag... Dejligt... :o)

Igår var jeg til lægen med min ankel...jeg skulle afbandagiseres,hedder det vist... Han trykkede der hvor bruddet var...og øv det gjorde stadigvæk ondt...og han vred og drejede og rykkede i foden...og konstaterede at den er stabil... Ja men den gør stadigvæk knuder af og til, sagde jeg... Ja det kan jeg da godt forstå at den gør, sagde han...det er jo voldsomt som der er blevet vredet og regeret i dit fodled, så du må nok vente 6 uger endnu inden du vil synes at den virker helt ok... Okay!... 6 uger! mere!... Ja du skal nok vente lidt med at gå i terræn, og ellers være lidt forsigtig for ikke at vrikke om sådan lige med det samme, for så bryder det op igen, og så går der jo tilsvarende længe før den er hel igen... Om jeg er forsigtig? Jeps, jeg skal ikke risikere noget... Jeg går gerne og længe...men helst kun i flade forhold... Men det kan af og til være lidt svært på de københavnske fortove... :o)
Rart at få kigget den efter, og konstateret at jeg ikke skal være bekymret, hvad jeg mærker er helt normalt... :o)
Og så ville han jo også gerne snakke lidt om hvordan det går med mig ellers...og om min ansøgning om førtidspension...og her påtog han sig lidt af skylden for at mit møde på jobcenteret i december blev aflyst pga manglende lægeoplysninger...han havde ups lige fået forlagt dem, men de var indsendt nu så derfor kan jeg med sindsro møde op d. 8. marts kl. 10. til det møde som skal klargøre hvornår næste skridt skal tages, nemlig det der forhåbentlig skal være min sidste arbejdsprøvning... 3 mdr. i helvede som bare skal overståes med 80% fremmøde!... Ellers så skal det gøres om... Lidt underlig regel, når man tager i betragtning at jeg søger førtidpension fordi jeg netop ikke kan møde stabilt/fastholde/udholde de udfordringer (læs:aktiveringsprojekter) de ellers har kastet mig ud i... bl.a. tvangs-slankekur, for måske at kunne få en revalidering...og andet mere eller mindre meningsfyldt tidsrøveri... Uden at det fremkalder gentagne tilfælde af depression og deraf angst-anfald ... fysiske reaktioner... osv. 
Nå men man(jeg) skal ikke tage sorgerne på forskud... :o)

Da jeg kom hjem fra lægen var jeg utilpas, fysisk, og måtte lige sidde lidt, inden jeg begav mig over og handle i Rema1000. De havde lidt tilbud som jeg bare måtte have fingrene i inden de blev udsolgt... Mad altså... Men med hjem kom også en af de fine velourpuder som de også har på bud i denne uge... :o)

Resten af dagen og aftenen blev brugt i sofahjørnet med mit tæppe, som efterhånden er ved at tage form... :o)

Idag er der en hovedpine der ligger på lur, for at overtage mit hoved... Jeg vil bekæmpe den kraftigt, og bare hygge om mig selv... :o)

Håber at din tirsdag bliver uden pukler på vejen... :o)
Ciao...:o)


2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Altså !
Ja, godt med foden,men det andet......... :-(

Marianne sagde ...

hej Pi

lidt træls at den fod skal blive ved med at drille, men det lyder som du er ved godt mod med den ... mht. til arbejdsprøvning og pension .. det er da utroligt hvad man skal trææækkes igennem inden der kan blive "ro" i ens "sag" håber det allerbedste for dig...
mht. til tæppet...ja så er det jo mit yndlings- mønster ..elllsker de blomster i alle farver... og du må hellere blive færdig hihi :) - har ladet mig fortælle at Pernille ønsker......og du har lovet :)
kh♥ håber du har holdt hovedpinen fra døren