fredag den 31. december 2010

Årets sidste indlæg... :o)

Udenfor tør det lige nu...og det er lidt mørkt og trist her indenfor (Hør, hvorfor tænder jeg så ikke bare lidt lys?!? Det er hermed gjort... ;D)

2010 har på mange måder været et begivenhedsrigt år...ikke at jeg vil komme med opremsning her...for dem som har læst med, bare indenfor de sidste par måneder, ved hvad der bl.a har rørt sig i mit liv... Men alt har ikke været skidt...og det er jo faktisk sjældent at det der er skidt ikke også er godt for noget... Så alt i alt har 2010 været et ok år... :o)

Jeg har som så mange andre da også nogle håb og ønsker ... og fortsæt for det nye år... :o)

Jeg håber at alle som står mig nært må få et fuldstændigt fantastisk år... :o)
Alle som jeg på den ene eller den anden måde er i berøring med ude i livet såvel som her på bloggen, må få et ligeså fuldstændigt fantastisk dejligt år... :o)

Jeg ønsker at der for mit vedkommende vil komme en afklaring omkring førtidspension/flexjob eller ?... :o)
Jeg ønsker mig en kæreste... en god en af slagsen... :o) (U-ha nu er det skrevet her sort på hvidt :oD)

Mine fortsæt for det kommende år er:
-at jeg vil tilstræbe at leve sundere
-at jeg vil førsøge at få mig rørt noget mere
-at få "skemalagt" min tid noget bedre, så jeg kan få mere ud af den

En af de ting som de sidste 5 nytårsaftener er i mine tanker, når vi nærmer os denne tid på dagen er... "Hvad så, hvordan er humøret i år, Frk. Pi?"... Og jeg må sige at det i år er ganske godt... :o) Måske fordi jeg er blevet bedre til at håndtere mit liv...blevet meget bedre til at acceptere mig selv...min situation... at jeg ikke pacer mig selv mere...at jeg tillader mig selv bare at være... Ja det må være derfor... Og selv om jeg skal være helt ene og alene på årets sidste aften, ja så skræmmer det mig ikke...og jeg har ikke valgt det fordi det var det nemmeste...eller fordi jeg ligger underdrejet af angst... Nej jeg ser frem til en aften i fred og ro med mig selv... Sushien står på køl og venter... og jeg har atter kastet mig over mit projekt Patchwork-sekskants-sengetæppe-hvor-ikke-to-blomster-må-være-ens... :o)

Det håber jeg så også må blive færdigt i det kommende år... :o)

Og jeg vil slutte af med at ønske alle min læsere et rigtigt godt og lykkebringende nytår...Tak for det gamle og håber at vi kommer til at se meget mere til hinanden i det nye år... :o)

Nytårs Ciao... :oD

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tak for det gamle år og glæder mig til det nye :-)

line.dalgaarden sagde ...

Også rigtig godt nytår til dig! Selvom du også skriver om svære ting, er du god til at se det positive i tingene! Så det er en dejligt livsbekræftende blog, du har :)
Og du er så sød til at skrive kommentarer hos mig, og det varmer altså bare helt vildt hos sådan en ny blogger som mig ;) Tak for det.
Ha' en dejlig aften i dit eget selskab (jeg misunder dig ærligt talt en lille smule)
Hej fra Line

Eva sagde ...

Rigtig godt nytår til dig. Jeg glæder mig til at følge med i 2011!