tirsdag den 23. november 2010

Yndlingsbutikker... :o)

Jeg kom uforvarent til at skrive det som står i overskriften i ental i sidste uge...for jeg har jo ikke kun én, men mange yndlingsbutikker... :o)
Igår måtte jeg bare en tur ind omkring 3 af dem i indre København... :o)

Dels i Akimbo, hvor jeg skulle købe en mere af de fine nisse-ranker, som skal sendes til Pernilles søster. Hun så nemlig den jeg havde købt til Pernille og var helt solgt... :o) Og så kunne jeg ikke dy mig for at købe endnu en ugle, en sneugle for at være helt præcis, og en metalfugl, en spætte?...og to små skønne dådyrsfigure som havde forbigået min opmærksomhed sidst jeg var der omkring... :o)

Derefter gik turen ned om butik nø, som er vældig farlig at besøge, men jeg gik nu målrettet efter denne skønne mobile med fine varmluftballoner i blik... Den skal op og hænge inde i mit soveværelse over kreabordet...så kan jeg ind imellem drømme mig ud på langfart i ro og fred... :o)

Og som det næppe er forbigået nogens næse, ja så er jeg lidt bidt af en gal gravhund...så selvfølgelig skulle denne basse med hjem...selv om den var en smule peberet... :o)

Og endelig sluttede turen i notre dame som også er en butik med mange fristelser... :o) Det blev til en lille fin hvid ugle til at hænge op...en lille hvid due...og så er chokolade-kalenderen også hjemme til mine to døtre...det er de aldrig blevet for gamle til ...denne gang i en ikke-så-fedende version...der er en lille chokolade knap til hver dag... :o)

Lige nu overvejer jeg at gå over og handle lidt ind...det skal jo gøres...men det er jo så vådt og koldt udenfor... Brrr... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kan tilslutte mig dine ynglings butikker :-) Må dog indrømme at jeg har NØ til gode.

Pernille på 1. sagde ...

Det er nogle rigtige fine ting du har fået købt, jeg er jo helt vild med Baby, vi må tage Notre Dame næste gang