mandag den 15. november 2010

Indeholdt i mig... :o)

Nogle dage føler jeg mig som Lille My... Ihvertfald som hun ser ud... Men det er heldigvis de færreste... :o)

Andre dage er jeg Pippi Langstrømpe...eller prøver at være som hende...legende og positiv...at leve i nu'et... :o)
-dem øver jeg mig i at have mange mange flere af... :o)

Og her er så mit alter ego... Fru Pigalopp... ja jeg kalder mig godt nok Frk...men det er mere fordi at jeg bestemt ikke opfatter mig selv som en Frue... Jeg er jo hverken gift eller bor på et gods... :o)
Jeg er som hun, rød i toppen...stort hjerte og rummelig...og bliver opfattet som sådan...så det er jo ikke så tosset endda...sætter leg og humor højt...til skræk for nogle af de mænd jeg har kendt igennem mit liv...for det præger jo også i høj grad min indretning og væremåde...men hvorfor skal det være kedeligt at være voksen?... :o)

Fruen har dog ingen børn-selv om hun ønsker sig det... Det har Frøkenen hér jo godt nok... to stk dejlige tøser, som jeg elsker mere end alt andet på denne jord... og deraf har den ene, indtil nu, skænket mig den lykke at blive Mormor... Noget nær den fuldkomne lykke, er det...at få lov til at se arv og miljø givet videre til den næste generation... :o)
Når jeg er i selskab med Øjestenen forsvinder alt grimt,grumt og grusomt fra verdenen omkring os...og vhis der skulle være en snert af Lille My...ja så forsvinder hun da helt sikkert... :o)

Jeg ville ønske at jeg havde et stort hus med tusinde døre...som jeg kunne dele med mine døtre, deres kærester og børn... det ville være topmålet af lykke for mig...hver dag at være omgivet af de mennesker som betyder allermest for mig... :o)
Er dog ikke blind for at det ikke er sikkert at det ville bringe den helt samme lykke hos alle dem jeg ønskede i min nærhed... :o)

Mine tanker er lidt flyvske idag... Lidt melankolske... men alligevel kantet med glæde og lykkefølelse... :o)
Tror at det ville gøre mig godt med en tur ud i det virkelige liv... :o)

Håber at du får skabt de bedste rammer for dit liv... :o)
Ciao... :o)3 kommentarer:

Eva sagde ...

En varm hilsen til Lille My, Pippi og fru Pigalopp.

Det er vel ikke så skidt at indeholde lidt af det hele.

Krutters Krøller sagde ...

"Tusinddørshuset" - med plads til alle de mennesker, man holder af. Bare der er badeværelser nok... ;o)

Demselv sagde ...

Sikken et indlæg - jeg er gået totalt i barndommen, jeg havde helt glemt FRU PIGALOPP, til trods for jeg har fået læst hende højt rigtig mange gange som lille pige :o) Nej, det må bestemt ikke være så tosset at kunne sammenligne sig med den dejlige dame.
Tak fordi du mindede mig om hende... og lille My - tænk sig man kunne glemme hende.

En god reminder om at vi skal værne om vores liv og at vi er vores egen lykkes smed - jeg skynder mig at melde mig som fast læser, og håber på flere af disse guldkorn :o)

Rigtig god aften.