mandag den 22. november 2010

ADVARSEL!!! :o)

Dette indlæg er laaaangt.... Med mange billeder...så hvis du ikke er meget nysgerrig, ja så bliver det måske lidt småkedeligt... ;o)

Denne skønne mini havenisse fik jeg af Pernille i gave da jeg kom hjem til hende... Den er bare så skøn, og den kommer til at blive en del af min kalenderlys dekoration... :o)

Jeg ankom jo allerede torsdag først på eftermiddagen til Odense, og Pernille havde havde taget fri og kom og hentede mig på banegården... :o)
Vi gik hjem til hende og hyggede med varm kakao og chokoladeboller...Mums... :o) Og så blev der ellers snakket og grint... og Jeg fik Pernille til at finde noget ufærdigt hæklearbejde frem til mig så jeg havde lidt at rive i imens jeg var hos hende... Jeg havde nemlig slet ikke selv taget noget med... :o)
Og frem af kurven dukkede der en påbegyndt rund hæklet pude op... Jeg fik den i hænderne og derudaf det gik... :o) Pernille lavede super lækker mad til os...jeg tilbød hende op til flere gange i løbet af de dage jeg var der om hun ikke ville have en fast tjans som kok hjemme hos mig... :o)
Vi kom ret sent i seng torsdag aften, og skulle jo tidligt op fredag morgen for der kom Pernilles søster og hentede os i bil kl. 8.45 og så gik turen mod havnen... :o)
Første stop på turen var Rice lagersalget...og nøj med fristelser...jeg kunne snildt have brugt mange flere penge der end jeg gjorde...men jeg fik mange skønne ting med hjem...
:o)
Bl.a denne skønne engel som er bestemt for Øjestenen... :o)

Jeg blev simpelthen nødt til at købe denne rejsetaske(50 kr) til at bære alle de indkøbte ting med hjem i...og tro mig, jeg var ikke populær i toget, da jeg skulle have plads til to rejsetasker...(jeg havde jo haft en stor en med derover, med alt mit tøj osv. i...og den skulle jo også med hjem igen) ... og en IKEApose...du ved den store blå...med en kæmpe puf i...og et opvaskestativ, som jo ikke kunne være nede i nogen af taskerne... Det lykkedes dog til sidste at få det hele anbragt forsvarligt, med hjælp fra en super sød DSB-stewardesse... :o)

Glas, et par børnetallerkner i melamin, de uundværlige skeer, plastskåle, og det føromtalte opvaskestativ er bare lidt af det jeg havde med hjem...kan jo ikke vise det hele, for det er jo snart jul ;o)

Et taskespejl (den fine broderede runde ting), og lidt stof julepynt blev det osse til... :o)

Og her er puffen så (75,-)... den måtte altså bare med hjem...om jeg så havde måtte sidde ude i mellemgangen i toget på den... :o)

Bagefter gik turen videre til Aspegren's lagersalg... :o) Her kunne jeg også sagtens have brugt flere penge... :o)
På grund af det dårlige lys herhjemme, så viser jeg jer det officielle billede af de tre vise mænd...dem købte jeg (100,- for alle tre)... :o)

Og et net til at bære tingene i... (25,-)... :o)

Disse 4 skønne julemænd... (40,-)... :o)

En adventsgris (50,-)... :o)

3 tapre soldater, også til lys... (25,-)... :o)

Et elg-trofæ (20,-) og 3 skønne engle (15,-) ... :o)... og lidt mere som jo ikke kan vises fordi det snart er jul... ;o)

Da vi var færdige her, gik turen videre mod Pakhus 16, hvor der skulle være julemarked... Og vi ankom lidt i tolv, hvor de skulle åbne... Og det er så her at sarte læsere nok skal holde op med at læse med...og hvis de læser videre, ved at det er på eget ansvar...og at jeg godt ved at jeg nok bliver en smule upopulær...og måske frosset ude i visse sammenhænge... Fordi jeg har jo også læst rundt omkring i Blogland hvordan dette julemarked jo på det nærmeste er blevet skamrost...og det er så her jeg ikke lige helt kan følge med... :oS... For det første: Er det det samme marked vi har været til?...for det andet, hvis det er, så kan jeg ikke lade være med at tænke på det dejlige eventyr Kejserens nye klæder. Hvorfor? Jo for der må være andre end mig der kunne se at det julemarked var "nøgent"...ellers er jeg den lille dreng der råber: hvorfor har han ikke noget tøj på?!?... Fordi vi fik at vide før vi gik ind, af en af arrangørene, at der var 35 stande derinde... Hmm...det var der ikke...skal vi sige ca. 20 ...så skulle vi betale 30,- i entré, hvilket jeg vægrede mig lidt ved da jeg kom indefor døren og så hvor tomt der så ud... men her fik vi at vide at der jo også var en goodie-bag til os, og at den bestemt var mere end de 30,- værd... Hmm... Ja jeg var jo så til at lokke...men igen blev jeg yderst skuffet...det af værdi kan nævnes 4 stk perler, 1 lille rulle hvid sytråd og 1 lidt større rulle sort sytråd og et lille stykke chokolade...resten af posen var reklamer...hvilket gaverne af værdi jo i og for sig også var... nå men nu var vi jo så inde, så rundt vi gik og kiggede i den bidende kulde der var derinde...og efter omkring 20 minutter, ja så gik vi ud af døren igen...med en afskedssalut fra en af damerne i den bod der stod lige til højre indenfor døren, hvor man kunne få et æble eller en müsli-bar, som jeg pænt takkede nej til, om "at vi nok ikke var nemme at stille tilfredse"... Tja, jeg ved ikke hvordan du ville have følt det, men jeg blev ærlig talt lidt gal i skralden, men valgte blot at gå min vej uden at tage til genmægle... :oS

Vel ude på havnen, steg vi ind i bilen og kørte ind mod byen igen...og nu gik turen imod Bazaren og den store genbrugsbutik der ligger lige ved siden af... :o)
Og det var straks en anden stemning og oplevelse der mødte mig der... jeg fik desværre ikke taget nogle billeder derfra, men kan anbefale det varmt, hvis man vil have friske grøntsager, lækkert kød, kigge på finurlige plastikdimser og nyde smagsprøverne af de enormt mange forskellige slags nødder i alverdens afskygninger... :o) Det gjorde jeg... :o)
Og vi spiste vores frokost på en kinesisk café/restaurant derinde, og det var ganske lækkert... :o)

Bagefter var vi inde i genbrugsbutikken... og her købte jeg den lille hund, som er til min mor der samler på små porcelænshunde... :o)

Nu vil jeg lige holde en pause inden jeg får helt skrivekrampe... :o)

...fortsættelse følger... :o)4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det lyder som en sjov oplevelse trods alt. Jeg tror også jeg var blevet lidt sur over markedet i Pakhuset :-)

Karen sagde ...

Hold da op, hvor du har fået meget for pengene :D Jeg er imponeret over alle de fantastiske ting du har fundet!!! Det julemarked lyder ikke specielt hyggeligt, må jeg sige :-/ Men heldigvis har du været i så mange andre spændende butikker og købt lækre ting ;o)
Kh karen

Eva sagde ...

Du milde, hvor har du da købt ind. De tre vise mænd er helt fantastiske,- dem var jeg også faldet for. Ærgerligt med din oplevelse af julemarkedet. Det var vist første gang, det blev holdt,- måske bliver fejlene rettet til næste år.

Losarinas mor sagde ...

Sikke mange fine ting og dejlige stunder.