fredag den 10. september 2010

Yes ... endelig... :o)

Meget tidligt i morges, ringede det på min dør... udenfor stod en fyr fra GLS med en pakke til mig... Og glæden blev stor da det endelig gik op for mig hvad den indeholdt... :o)

Med til historien hører at jeg for snart 1½ måned siden købte en Fiducia igennem en internet-butik der hedder Moods.dk ( http://www.moodsshop.dk/) ... Da jeg fik den hjem var den ikke køn...der var limrester og fejl flere steder i glasuren... så jeg kontaktede stedet hvor jeg havde købt den over telefonen. hende jeg snakkede med sukkede dybt og sagde : Åh nej ikke en til!... da jeg havde fortalt hvad problemet drejede sig om... Og så blev aftalen at hun ville kontakte Kähler, som er dem der sælger den. De var også blevet trætte af den underleverandør der producerede den for dem, så en ny leverandør var blevet valgt og man ventede nu på en ny sending af produkter. De ville så sende en ny Fiducia til mig når den var ankommet til DK. Og det blev jeg så ringet op om i onsdags at den var og dermed ville der også være en ren og fin Fiducia på vej til mig... :o)

Og her står den så...og der er en verden til forskel fra den første jeg modtog... Og jeg er så tilfreds med den service jeg har modtaget både fra Moods og fra Kähler... :o)

Jeg undskylder lidt de underbelyste billeder...man kan virkelig godt mærke at det er blevet mørkere indenfor nu... især når der skal tages billeder...

Og så har jeg været ved lægen her til formiddag...bare til en opfølgende samtale, fordi jeg har fået sat dosis af antidep.medicin op...og til ham kunne jeg så fortælle at en af de dumme bivirkninger er begyndt at kunne mærkes...nemlig at min tankegang bliver langsommere...jeg bliver længere tid om at finde de rigtige ord...længere tid om at træffe beslutninger osv. Jeg har stadigvæk svært ved at falde i søvn om aftenen og sover også stadigvæk dårligt nogle nætter...især de nætter før jeg skal "præsterer" noget ude i samfundet... Så intet nyt under solen der... Men ellers så føler jeg en større indre ro...Hvilket jo også kommer af at jeg passer godt på mig selv... :o)

Da jeg ikke kunne falde i søvn i aftes, satte jeg mig op og skrev en ny liste over de ting som jeg gerne vil lave...fordi ellers så glemmer jeg det, endnu en bivirkning af depressioner...og så bruger jeg en masse unødig energi på at nytænke...hvis du forstår hvad jeg mener... nu skal jeg bare slå op i min notesbog for at få inspiration til næste projekt jeg så kan få lyst til at lave... :o)

Idag står det først og fremmest på lidt oprydning og rengøring i det lille hjem...så må jeg se hvad energien rækker til derefter..ellers er der jo altid en bog som jeg kan hygge mig med... :o)

Rigtig god fredag til dig derude i den virkelige verden... :o)

Ciao... :o)


2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Og en rigtig god Fredag til DIG :-)

Eva sagde ...

Skøn fiducia.
Og god fredag til dig.