søndag den 19. september 2010

Aaahhh...søndag... :o)

Selv om jeg går hjemme hver dag, så har søndagen især en følelse af ro og fred... Jeg kan mærke at verdenen rundt omkring mig falder til ro...alt og alle ånder ligesom mere fredeligt... :o)

Igår fik jeg klippet og klistret ... ufærdige ting og rester pryder billedet ovenover... :o)

Og Pippi, Tommy og Annika-påklædningsdukke-kortene er blevet tilpasset rammerne i entréen og hængt op... Små skridt hele tiden mod det som for mig er perfekt... :o)

Igår aftes sad jeg og så den dokumentar på DR2 om "Når en kæreste ikke er nok"...og et par stykker af de efterfølgende programmer i samme boldgade... Og jeg blev en lille smule provokeret... Ikke af tanken eller af det at andre mennesker vælger at leve på den måde...men mere af deres forklaringer om at det gør dem lykkelige og at det giver dem mindre problemer... Det synes jeg ihvertfald ikke at nogen af udsendelserne understregede... Jeg fik indblik i en verden fuld af frustrationer, jalousi, undertrykkelse af egne følelser og forvirring... Og hvorfor?... Efter min mening fordi jeg her var vidne til et antal mennesker der var bange for at give sig hen til et menneske alene, som led af en form for separations-angst pga erfaringer tidligere i livet, som ikke havde gejst til at kæmpe for et forhold, overfladiskhed, manglende empati, egoisme...men det var jo bare min oplevelse af det jeg så... :o)
Men det som nok provokerede mig til at skrive dette i mit indlæg var, at en af mændene udtalte at man jo kunne sammenligne voksen kærlighed med den kærlighed man havde til sine børn. At man jo ikke følte mindre kærlighed til det første barn selv om man fik barn nr 2 ... AARRRGGGHHH... ved godt at det blev udtalt af en mand som ikke havde børn endnu... men man kan altså IKKE sammenligne den ubetingede kærlighed som man føler til sine børn, med den kærlighed man føler til et andet voksent menneske... BASTA... :o)
Kald mig bare gammeldags, men jeg ved at jeg tror på at dialog, åbenhed, nærhed, empati, omsorg og tålmodighed er vejen frem i kærligheden til ét andet voksent menneske... :o)

Håber at du og dine må få en dejlig og rolig søndag... :o)

Ciao... :o)

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Hæ hæ sad også og blev dejlig provokeret af den Tema Lørdag :-)