søndag den 13. juni 2010

Færdigt!... :o)

Jeps, så blev Yngstedatterens slumre-tæppe færdigt... :o). De sidste par måneder har jeg ikke været særlig ihærdig, dels på grund af andre projekter...dels på grund af garnmangel... men nu er det færdigt... :o)
Og det har hjulpet gevaldigt på processen at WM i fodbold er startet...jeg elsker en god fodboldkamp...og kan sagtens følge med samtidigt med at jeg hækler ... så nu må et nyt hækleprojekt, som ikke kræver alt for meget opmærksomhed, startes op... hmmm...hvad mon det bliver... :o)

Fortsat god søndag...nu kalder fodboldbanen... :o)
Ciao... :o)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Wow, det er blevet flot. Hvor stort er det?

Det er godt at have lidt hækling til fodboldkampe, mens de bringer bolden fra den ene ende til den anden :), og det gør de jo det meste af tiden.

God søndag.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det bare blevet flot, ja hvad kunne du da lige gå i gang med, måske nogle tehætter du kunne sælge i din butik, hvordan går det forresten med den.
Hmm mit tæppe ligger bare og ligger jeg har ikke haft gang i det siden februar, der fik jeg ondt i min ryg og jeg har ikke lavet en prut siden :) jeg elsker også fodbold, så måske skulle jeg finde det frem for noget vil jeg lave.
Knus og dejlig søndag

Clemme/Trine sagde ...

Hold da ellers op et projekt, det ser super lækkert ud :)