tirsdag den 16. februar 2010

Sprudlende... :o)


Hvor er det herligt at se hvor mangeder har lyst til at være med i min Give away...og der er jo stadigvæk laaang tid til at nå at tilmelde sig endnu... :o)
Jeg er som overskriften antyder, i et mere end strålende humør..og kører derudaf i 5. gear... :o)
Hvad årsagen er, skal jeg nok komme ind på senere... :o)
Jeg har malet træbogstaver, som skal hænge over sengen i mit meget snart nymalede og nyindrettede soveværelse... :o)
Og så har jeg malet knager og toiletrulleholderen fra badeværelset...det er nemlig min plan, at hvis jeg er tilfreds med maleriet af mit soveværelse og min entré, så skal badeværelset også have en fresh-up... :o)

Jeg har også haft gang i at klippe og klistre... Fugle i fire forskellige faconer... Nogle skal forårs pryde min troldegren i loftet i stuen... Andre skal flyve ud i verden og glæde andre... :o)

Og så er jeg igang med at hækle en rund pude...uden opskrift...og jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige om det projekt, ud over at det er sku´svært at få til at blive plant... :o)
Et betræk til en af de skamler som skal pryde min entré er også undervejs... Så kan jeg veksle lidt imellem det som godt kan få mit blodtryk til at stige når det driller (behøver jeg at sige at det er det runde?)... og det som bare går som en leg... :o)

Men nu kalder den sidste omgang vasketøj fra kælderen...skal bare hente det og lægge det på plads nu...så er jeg færdig for idag... SKØNT!!!... :o)
Vender tilbage om lidt...
Ciao

1 kommentar:

jóna björg sagde ...

hej, må jeg spörge hvad det er for nogle masker du bruger til den runde pude? Er det evt halve stangmasker?