søndag den 14. februar 2010

Lidt praleri er vel på sin plads... ;o)

Disse to projekter har længe ligget lige for...men jeg har haft i tankerne at andre skulle have gjort det for mig, fordi jeg aldrig har følt at det ville være rigtigt for mig med en boremaskine i hænderne... ... men men men, ventetiden blev for lang...de andre havde altid kun lige tid til det mest nødvendige... SÅ...nu havde jeg fået nok. Der skulle greb på min lille old-gamle kommode-skammel i køkkenet...så frem med den lånte boremaskine...og med sved på panden, dog uden rysten på hånden...så fik jeg boret de tre huller og monteret de fine glas-knopper... Sådan!... :o)

Og denne fugl har også ligget og ventet i næsten et års tid...og med held med kommoden, kastede jeg mig så ud i at skulle bore hul i lågen på det lille hængeskab her i stuen...og det blev næsten ikke skævt ;o). Og nu pryder den lille orange fugl skabet... :o)

Uha hvor er jeg stolt af mig selv... Må næsten snart selv eje en boremaskine...for det kunne jo være at der var andre ting der mangler lidt finesser... ;o)

Senere idag vil jeg afsløre gevinsten i min Give-away... :o)

Happy Valentines day everybody out there... :oD

Ciao

2 kommentarer:

Krutters Krøller sagde ...

HE! Godt gået, siger jeg bare... Det bedste er, når det lykkes!Man er umådelig ikke-til-at-skyde-igennem stolt! Tillykke! ;o)
Min mor savede engang en sektion af en kassesofa, selvom tømreren havde sagt, at det ku' man ikke!
Fortræffelig søndag og Valentine til dig! (var der ikke noget med en date?*SS*)
KH RINA ;o)

Losarinas mor sagde ...

SÅDAN !!
Det blev flot :-)